Κινηματογραφος

H Ντακότα Τζόνσον γίνεται η επόμενη σταρ της Marvel

«Madame Web»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ντακότα Τζόνσον
Ντακότα Τζόνσον © ΕPA Pool

Η Ντακότα Τζόνσον αναμένεται να παίξει την Madame Web στην ομώνυμη ταινία του Σ. Τζ. Κλάρκσον «Madame Web» για λογαριασμό της Sony και της Marvel.

Η Ντακότα Τζόνσον έχει αφήσει εδώ και καιρό πίσω της όλες «τις αποχρώσεις του γκρι» και φαίνεται να θέλει πια να πρωταγωνιστήσει σε ένα blockbuster. 

Σύμφωνα με το Deadline αλλά και το The Hollywood Reporter η Τζόνσον ετοιμάζεται να μπει κι αυτή στο MCU, και πιο συγκεκριμένα στο Spider-verse, καθώς βρίσκεται στις τελικές διαπραγματεύσεις για να παίξει την Madame Web στην ταινία του Σ. Τζ. Κλάρκσον «Madame Web» και μάλιστα από τους σεναριογράφους του «Morbius», Ματ Σαζάμα και Μπερκ Σάρπλες για λογαριασμό της Sony και της Marvel.

Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας, ο οποίος δημιουργήθηκε από τον Ντένις Ο’Νιλ και σχεδιάστηκε από τον Τζον Ρομίτα Τζούνιορ, έκανε την πρώτη εμφάνισή του στο τεύχος #210 του The Amazing Spider-Man, που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 1980. Η Madame Web, γνωστή και ως Κασάντρα Γουέμπ, είναι μια ηλικιωμένη τυφλή γυναίκα η οποία πάσχει από χρόνιο νευρομυϊκή ασθένεια η οποία την κάνει να κινείται και να αναπνέει με δυσκολία.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ