Κινηματογραφος

Η τρανς Ivory Aquino θα παίξει το alter ego του Batgirl

Aναμένεται να κυκλοφορήσει στο HBO Max μέσα στο 2022.

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Batgirl: H Ivory Aquino θα υποδυθεί τον πρώτο trans χαρακτήρα σε ταινία της DC
Batgirl: Ivory Aquino © Deadline/capture

H trans ηθοποιός Ivory Aquino θα υποδυθεί την Alysia Yeoh στην επερχόμενη μεταφορά του «Batgirl» για το HBO Max.

Στην επερχόμενη μεταφορά του Batgirl για το HBO Max, η τρανς ηθοποιός Ivory Aquino («Tales of the City», «When We Rise») θα έχει τον ρόλο της Alysia Yeoh, που είναι φίλη και συγκάτοικος της ηρωίδας Barbara Gordon (Leslie Grace).

Η Aquino, αλλά και ο ρόλος της στην ταινία, είναι trans, κάτι που σημαίνει ότι αυτή θα είναι η πρώτη φορά που μία live-action ταινία, μεταφορά από comics της DC, θα περιλαμβάνει έναν ανοιχτά trans χαρακτήρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Aquino παρότι είναι τρανς, έχει υποδυθεί μέχρι σήμερα, μόνο cisgender γυναικείους ρόλους.

Τη ταινία θα σκηνοθετήσουν οι Adil El Arbi και Bilall Fallah για το HBO Max. Θα βασιστεί στο κόμικ που έγραψε η Gail Simone και φιλοτέχνησε ο Ardian Syaf και την ιστορία της κόρης του επιθεωρητή της αστυνομίας του Gotham City.

Υπενθυμίζεται ότι το «αντίπαλον δέος» Marvel τοποθέτησε έναν πανσέξουαλ χαρακτήρα, τον Loki (που υποδύεται ο Tom Hiddleston) στην ομώνυμη σειρά του Disney+, ενώ στο Eternals υπήρξε το πρώτο ομόφυλο ζευγάρι του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, δύο χαρακτήρες που υποδύθηκαν οι Brian Tyree Henry και Haaz Sleiman

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ