Κινηματογραφος

Μπέτι Γουάιτ: Διάψευση ότι πέθανε λόγω της ενισχυτικής δόσης

Σε φυσικά αίτια αποδίδεται ο θάνατος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπέτι Γουάιτ
Μπέτι Γουάιτ © Getty Images/Ideal Image

Η ηθοποιός Μπέτι Γουάιτ πέθανε λίγο πριν πριν από τα 100ά της γενέθλια ως αποτέλεσμα «φυσικών αιτιών», δήλωσε ο ατζέντης της.

«Η Μπέτι πέθανε ήσυχα στον ύπνο της στο σπίτι της», είπε ο ατζέντης της ο οποίος ήταν επίσης στενός φίλος της, σε δήλωση στο περιοδικό People.

Ο ατζέντης απέρριψε κατηγορηματικά τον ισχυρισμό ότι η Γουάιτ πέθανε αφότου μόλις  είχε λάβει την τρίτη δόση τον COVID-19 στις 28 Δεκεμβρίου. «Οι άνθρωποι λένε ότι ο θάνατός της σχετιζόταν με την αναμνηστική δόση τρεις ημέρες νωρίτερα, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Πέθανε από φυσικά αίτια», είπε στο περιοδικό. «Ο θάνατός της δεν πρέπει να πολιτικοποιηθεί – αυτή δεν είναι η ζωή που έζησε».

Η ηθοποιός Μπέτι Γουάιτ, κατάφερε με μια καριέρα άνω των 80 ετών να γίνει η «γηραιά γλυκιά αγαπημένη» της Αμερικής, κερδίζοντας πολυάριθμα βραβεία για τους τηλεοπτικούς ρόλους της.

Σε μια βιομηχανία της ψυχαγωγίας που δοξάζει τα νιάτα και μια ηθοποιός άνω των 40 ετών βλέπει την καριέρα της να τρεμοσβήνει, η Γουάιτ ήταν ένα παράδοξο φαινόμενο: Σταρ στα 60 της και είδωλο της ποπ κουλτούρας στα 80 και τα 90. Στα 92 της πρωταγωνιστούσε ακόμη σε μια τηλεοπτική σειρά, το Hot in Cleveland, μέχρι που ματαιώθηκε η προβολή της στα τέλη του 2014. Είχε κερδίσει βραβεία Έμμι για τη συμμετοχή της στις σειρές «Τα χρυσά κορίτσια» και The Mary Tyler Moore Show.

Η ίδια έλεγε ότι η μακροβιότητά της οφειλόταν σε ένα συνδυασμό καλής υγείας, καλής τύχης και αγάπης για τη δουλειά της.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ