Κινηματογραφος

Νίκολας Κέιτζ: Μην με αποκαλείτε ηθοποιό πια

Αντ' αυτού θέλει να τον αποκαλούν thespian

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Nicolas Cage © Taylor Hill/FilmMagic/Getty Images/Ideal Image
Nicolas Cage © Taylor Hill/FilmMagic/Getty Images/Ideal Image

Ο ηθοποιός Νίκολας Κέιτζ είπε ότι δεν του αρέσει να τον αναφέρουν πια ως «ηθοποιό» και αντ' αυτού θα προτιμούσε να τον λένε «θεσπιανό»

Ο ηθοποιός Νίκολας Κέιτζ είπε ότι δεν του αρέσει να τον αναφέρουν πια ως «ηθοποιό» και αντ' αυτού θα προτιμούσε να τον λένε «θεσπιανό». Ο σταρ του Face/Off έκανε το σχόλιο μιλώντας στο τελευταίο επεισόδιο του podcast του Variety Awards Circuit, παρόλο που παραδέχτηκε ότι κινδυνεύει «να ακούγεται σαν μια προσχηματική @@@τρύπα».

«Πραγματικά δεν μου αρέσει η λέξη ηθοποιός γιατί για μένα πάντα υπονοεί...Ω, είναι σπουδαίος ηθοποιός, επομένως είναι μεγάλος ψεύτης και (εξαιρετικός) λέει ψέματα»», είπε ο Κέιτζ. «Λοιπόν, με τον κίνδυνο να ακούγομαι σαν μια προσχηματική @@@@τρύπα, μου αρέσει η λέξη thespian γιατί thespian σημαίνει ότι μπαίνεις στην καρδιά σου».

Και συνέχισε: «Ή πηγαίνετε στη φαντασία σας, ή στις αναμνήσεις σας ή στα όνειρά σας, και φέρνετε κάτι πίσω για να επικοινωνήσετε με το κοινό. Νομίζω ότι μοιάζει περισσότερο με τη στρατολόγηση φαντασίας. Τολμώ να το πω, είναι περισσότερο σαν σαμανισμός.

«Αυτό που θα έκαναν οι πρώτοι σαμάνοι είναι να κάνουν πτήσεις φαντασίας για να βρουν απαντήσεις για να βοηθήσουν το χωριό τους. Μου αρέσει να το βλέπω έτσι, με κίνδυνο να φανώ εντελώς παράλογο και γελοίο. Μου αρέσει η ιδέα ότι είναι κάτι λίγο πιο οργανικό και λιγότερο τεχνητό».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ


 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ