Κινηματογραφος

«The Matrix: Resurrections» - Το νέο επίσημο τρέιλερ της ταινίας

«Ξέρω ακόμα kung fu»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«The Matrix: Resurrections» - Το νέο επίσημο τρέιλερ της ταινίας
«The Matrix: Resurrections» - Το νέο επίσημο τρέιλερ της ταινίας © IMDB

Η Warner Bros έδωσε στη δημοσιότητα το δεύτερο επίσημο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας «The Matrix: Resurrections».

Στη δημοσιότητα έδωσε η Warner Bros το δεύτερο επίσημο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας «The Matrix: Resurrections». Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους και στο ΗΒΟ Max, στις 22 Δεκεμβρίου.

Σε αυτό το νέο τρέιλερ βλέπουμε τον Μορφέα νεαρό (Γιάχια Αμπντούλ-Μάτιν ΙΙ) καθώς και ένα φιλί ανάμεσα σε Νίο (Κιάνου Ριβς) και Τρίνιτι (Κάρι Αν Μος) που στο προηγούμενο τρέιλερ δεν γνώριζαν ο ένας τον άλλον ενώ είχαν ξεχάσει όσα διαδραματίστηκαν στις προηγούμενες ταινίες, με την Τρίνιτι να τον ρωτάει: «έχουμε ξανασυναντηθεί κάπου;».

Να θυμίσουμε πως τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Λάνα Γουατσόφσκι σε σενάριο το οποίο γράφει η ίδια μαζί με τον Αλεξάντερ Χέμον και τον Ντέιβιντ Μίτσελ -συγγραφέα του «Cloud Atlas»-, ενώ μαζί με τους Κιάνου Ριβς και Κάρι Αν Μος πρωταγωνιστούν και οι Τζέντα Πίκετ Σμίθ, Γιάχια Αμπντούλ-Μάτιν ΙΙ, Νιλ Πάτρικ Χάρις, Τζέσικα Χένγουικ, Κριστίνα Ρίτσι, Πριγιάνκα Τσόπρα Τζόνας και Τζόναθαν Γκροφ.

The Matrix Resurrections – Official Trailer 2

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ