Κινηματογραφος

Σε συζητήσεις ο Ίντρις Έλμπα για την επόμενη ταινία Τζέιμς Μποντ

Τι είχε δηλώσει για τον πρωταγωνιστικό ρόλο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ίντρις Έλμπα δεν αποκλείεται να εμφανιστεί στην επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ
Ο Ίντρις Έλμπα δεν αποκλείεται να εμφανιστεί στην επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ © EPA/PHILIPP GUELLAND | YouTube

Ο Ίντρις Έλμπα συζητά με την παραγωγή να παίξει στην επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ, όχι όμως τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Ίντρις Έλμπα φέρεται να είναι σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ, αλλά όχι για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών 007.

Στο παρελθόν, είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι ο Ίντρις Έλμπα θα πρωταγωνιστούσε στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ μετά την αποχώρηση του Ντάνιελ Κρεγκ από το κινηματογραφικό franchise. Τον περασμένο μήνα σε πρεμιέρα του ITV στο Λονδίνο ο ηθοποιός ανέφερε: «Όχι, δεν θα γίνω Τζέιμς Μποντ».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «The Sun», ο Έλμπα βρίσκεται αυτήν τη στιγμή σε συζητήσεις για τη συμμετοχή του στο κινηματογραφικό franchise στην επόμενη ταινία Τζέιμς Μποντ. «Ο Ίντρις είχε άτυπες συζητήσεις με το στούντιο και του είπαν ότι υπάρχει ένας ρόλος στην επόμενη ταινία του Μποντ, αν το θέλει» ανέφεραν πηγές.

Δεν θα είναι ο πρωταγωνιστής, θέλουν να συνεργαστούν μαζί του σε έναν εντελώς πρωτότυπο χαρακτήρα στην επόμενη ταινία, πρόσθεσαν. Επιβεβαιώθηκε επίσης ότι οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ πρώιμο στάδιο, αλλά «φαίνεται ότι θα είναι ο ρόλος ενός κακού».

Υπενθυμίζεται ότι ένα από τα φαβορί για τον ρόλο του 007 είναι ο Ρέτζι-Τζιν Πέιτζ. Υπάρχουν, πάντως, και ορισμένοι ηθοποιοί που δηλώνουν ότι θα έμπαιναν στο σμόκιν του 007 χωρίς δεύτερη σκέψη. Ένας από αυτούς είναι ο Χένρι Καβίλ, ο οποίος είχε δηλώσει πως «θα ήθελα να γίνω ο νέος Τζέιμς Μποντ».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ