Κινηματογραφος

Ο Κρις Πρατ γίνεται Γκάρφιλντ στη νέα ταινία της Paramount

Ο Αμερικανός ηθοποιός δανείζει τη «φωνή» του στο διάσημο καρτούν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γκάρφιλντ μιλά με τη φωνή του Κρις Πρατ στη νέα ταινία της Paramount
Ο Γκάρφιλντ μιλά με τη φωνή του Κρις Πρατ στη νέα ταινία της Paramount © YouTube

Ο Κρις Πρατ (Chris Pratt) δανείζει τη φωνή του στον Γκάρφιλντ, στη νέα ταινία κινουμένων σχεδίων της Paramount Pictures.

Ο Κρις Πρατ είναι η νέα φωνή του Γκάρφιλντ σε επερχόμενη ταινία κινουμένων σχεδίων της Paramount Pictures, σύμφωνα με το THR.

Ο τεμπέλης πορτοκαλί γάτος θα είναι ο κεντρικός χαρακτήρας στην ταινία κινουμένων σχεδίων, που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2016.

Σκηνοθέτης θα είναι η Μέρι Ντίνταλ και σεναριογράφος ο Ντέιβιντ Ρέινολντς που έχουν συνεργαστεί στο «Ο Αυτοκράτορας έχει κέφια» (The Emperor's New Groove). Ο Κρις Πρατ δανείζει επίσης τη φωνή του στον Mario, στην ταινία Super Mario Bros.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Πρατ θα κυκλοφορήσει ή όχι βίντεο στο Instagram, μιλώντας για την αγάπη του για τα λαζάνια και τον Γκάρφιλντ.

Το φαινόμενο «Garfield» - Πότε κυκλοφόρησε το πρώτο κόμικ - Πόσες ταινίες έχουν γίνει

Το πρώτο κόμικ «Garfield» εμφανίστηκε στις εφημερίδες το 1978 και από τότε ο γάτος πρωταγωνίστησε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και σε δύο υβριδικές ταινίες κινουμένων σχεδίων ζωντανής δράσης, με τρεις ταινίες να κυκλοφορούν απευθείας σε βίντεο.

Στις ταινίες του 2004 και του 2006, η φωνή του Γκάρφιλντ ήταν του κωμικού Μπιλ Μάρεϊ. Για τη νέα ταινία κινουμένων σχεδίων «Garfield» με τον Κρις Πρατ δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία έναρξης της παραγωγής.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ