Κινηματογραφος

Τα άγρια άλογα ενώνουν σε ντοκιμαντέρ Σπρίνγκστιν και Ρέντφορντ

O «γητευτής των αλόγων» και το «Αφεντικό» μοιράζονται την ίδια αγάπη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άλογα μάστανγκ στην Αμερική
Άλογα μάστανγκ στην Αμερική © Getty Images

Το ντοκιμαντέρ «The Mustangs: America’s Wild Horses» αποτελεί συνεργασία δυο «θρύλων» της αμερικανικής ποπ κουλτούρας.

Το ντοκιμαντέρ «The Mustangs: America’s Wild Horses» το οποίο φιλοδοξεί να αφηγηθεί την ιστορία των άγριων αλόγων της Αμερικής, αποτελεί μια ιδιότυπη συνεργασία του ηθοποιού και σκηνοθέτη Ρόμπερτ Ρέντφορντ και του τραγουδιστή Μπρους Σπρίνγκστιν. Αμφότεροι λατρεύουν τα άλογα. 

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν μένει σε φάρμα στο Νιου Τζέρσεϊ ενώ η κόρη του Τζέσικα είναι πρωταθλήτρια ιππασίας και από το καλοκαίρι, Ολυμπιονίκης (η ομάδα ιππασίας της Αμερικής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Τόκιο). Ο Ρέντφορντ από την άλλη έμενε για χρόνια σε ράντσο στη Γιούτα, όπου εξέτρεφε τα άλογα του. 

Αυτή η κοινή αγάπη τους οδήγησε λοιπόν σε αυτή την κινηματογραφική σκηνοθεσία, με τον Σπρίνγκστιν να αναλαμβάνει το σάουντρακ του ντοκιμαντέρ (το οποίο θα περιέχει επίσης τραγούδια από τον Γουίλι Νέλσον, την Εμιλου Χάρις και την 12 φορές υποψήφια για Οσκαρ, Νταϊάν Γουόρεν). Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ ανέλαβε την παραγωγή (σκηνοθετούν οι Στίβεν Λέιθαμ και Κόνραντ Στάνλεϊ, δημιουργοί των «Shelter Me» ντοκιμαντέρ) .

«Τα άγρια άλογα της Αμερικής δίνουν την τελευταία μάχη τους», είπε ο Ρέντφορντ. «Ο αυξανόμενος ανταγωνισμός για τους φυσικούς μας πόρους απειλεί τη γη μας, τα άγρια άλογά μας και άλλα είδη άγριας ζωής. Τα άλογα είναι συνυφασμένα με τον ίδιο τον ιστό της Αμερικής. Ότι τα απειλεί, απειλεί και όλους μας», πρόσθεσε. 

The Mustangs: America's Wild Horses (Official Trailer)

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ