oi-atromhtoi_8_cvr_front.jpg
Παιδικο

Οι ατρόμητοι

  • Σελίδες: 44
  • Τιμή: €99,99
  • ISBN: 978-960-19-0903-5
  • Διαστάσεις: 22 χ 21

Η σειρά OI ATPOMHTOI περιλαμβάνει βιβλία με μαγευτικές ιστορίες για μικρούς αναγνώστες. Η γνωστή συγγραφέας Έλσα Πουνσέτ, που έχει συνδέσει το όνομά της με τη συναισθηματική νοημοσύνη, σε αυτή τη συλλογή βιβλίων συνδυάζει περιπέτειες για παιδιά με το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ, στο οποίο όλη η οικογένεια μπορεί να βρει συμβουλές για τη βελτίωση της συναισθηματικής της ζωής.

«Ατρόμητοι» ονομάζονται οι ήρωες των βιβλίων: η Αλέξια, ο Τάσι και ο σκύλος τους ο Ρόκι. Αρχικά δεν το ξέρουν, αλλά σύντομα θα ανακαλύψουν πώς να κάνουν… μαγικά με τα συναισθήματά τους.

Στα δύο καινούργια της βιβλία η Έλσα Πουνσέτ επιφυλάσσει νέες εκπλήξεις και χρήσιμες συμβουλές για τα παιδιά.

Στο βιβλίο Οι Ατρόμητοι και η περιπέτεια στη Ρώμη!, οι φίλοι μας ανακαλύπτουν, χάρη σε μια εντυπωσιακή μονομαχία, πώς να πιστέψουν στον εαυτό τους και να νικήσουν τη ζήλια! Στο Εργαστήρι των Συναισθημάτων, οι μεγάλοι θα βρουν οδηγίες για το πώς μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά τους να καταπολεμήσουν τη ζήλια, να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους και να γίνουν ανεξάρτητα και ετυχισμένα!

Στο βιβλίο Οι Ατρόμητοι στον διαγωνισμό των σπουδαίων ιδεών, η Άλεξ, ο Τάσι και ο Ρόκι ανακαλύπτουν τη δημιουργική δύναμη που όλοι έχουμε μέσα μας, χάρη στις συμβουλές του σοφού Φλορεστάν. Στο Εργαστήρι των Συναισθημάτων οι μεγάλοι θα βρουν οδηγίες για το πώς μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά τους να καλλιεργήσουν τη δημιουργικότητά τους και να καταπολεμήσουν την πλήξη. Μέσα από μικρές και εύληπτες συμβουλές θα βρουν τρόπους να αξιοποιήσουν τα παιδιά τους τις ικανότητες που τα κάνουν δημιουργικά, ευφάνταστα και χαρούμενα!