Βιβλιο

Ακόμα μια βραδιά στη Στέγη με την Fran Lebowitz

Δεν βρήκατε εισιτήριο; Η Νεοϋορκέζα συγγραφέας και κριτικός έρχεται για μία επιπλέον βραδιά στη Στέγη

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Fran Lebowitz
Fran Lebowitz © Brigitte Lacombe

H Fran Lebowitz συζητά με την Αφροδίτη Παναγιωτάκου στη Στέγη και στις 14 Μαρτίου

Η συζήτηση της αντισυμβατικής Νεοϋορκέζας συγγραφέως και κριτικού Fran Lebowitz με την διευθύντρια Πολιτισμού του Ιδρύματος Ωνάση, Αφροδίτη Παναγιωτάκου έγινε sold out σε λίγα μόλις λεπτά. Για να έχουν ακόμα περισσότεροι Αθηναίοι την ευκαιρία να την ακούσουν, η Lebowitz θα βρίσκεται στη Στέγη και στις 14 Μαρτίου στις 20:00, κάνοντας αυτό που ξέρει καλύτερα, να λέει ακριβώς αυτό που σκέφτεται.

Σε μια εποχή γεμάτη αμέτρητους ειδήμονες και τηλεπερσόνες, η Λίμποουιτς ξεχωρίζει ως μια εκ των πιο διορατικών κοινωνικών σχολιαστών. Μέσα από δοκίμια και συνεντεύξεις καταθέτει τις απόψεις της για τα γεγονότα της επικαιρότητας και τα ΜΜΕ, αλλά και για οτιδήποτε ενοχλητικό, όπως οι τουρίστες, οι χώροι παραλαβής αποσκευών στα αεροδρόμια, οι λοσιόν ξυρίσματος, οι ενήλικες με ρολερσκέητ, τα παιδιά που μιλάνε γαλλικά ή το υπερβολικό μαύρισμα. Το The New York Times Book Review την έχει χαρακτηρίσει ως «σημαντική χιουμορίστρια της κλασικής παράδοσης» και πολλοί τη θεωρούν πνευματική κληρονόμο της Dorothy Parker.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά με ταυτόχρονη διερμηνεία στα ελληνικά και στην ελληνική νοηματική γλώσσα.


INFO:
Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, Συγγρού 107
Έξτρα ημερομηνία: Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022, 20:00
Τρίτη 15 Μαρτίου 2022, 20:30
Έναρξη προπώλησης: 1 Μαρτίου 2022, 17:00
Εισιτήρια: Κανονικό: 7, 14, 18 €. Μειωμένο, Φίλος, Παρέα 5-9 άτομα: 11, 14 €. Παρέα 10+ άτομα: 10, 12 €. Κάτοικος Γειτονιάς: 7 €. Ανεργίας, ΑμεΑ: 5 €. Συνοδός ΑμεA: 10 €
Ομαδικές κρατήσεις στο groupsales@onassis.org

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ