Βιβλιο

Η Ευρυδίκη αποκαλύπτει τι «Θέλει»

«Η μεγάλη μου επιθυμία να τραγουδήσω Στέφανο Κορκολή πραγματοποιήθηκε σε μία σημαντική στιγμή στην καριέρα μου χαρίζοντάς μου ένα μοναδικό τραγούδι με τους υπέροχους στίχους του Πόλυ Κυριάκου»

img_0163.jpg
Αθηνά Κλήμη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ευρυδίκη - Θέλω (Official Music Video)

Η Ευρυδίκη μιλάει στην ATHENS VOICE για το νέο της τραγούδι «Θέλω».

Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια Ευρυδίκη, την οποία έχουμε γνωρίσει μέσα από μεγάλες επιτυχίες όπως το «Μίσησέ με», «Το μόνο που θυμάμαι», το «Θέλω τόσο να σε δω», κάνει μια στάση με αφορμή το νέο της single, στην Athens Voice, και μας αποκαλύπτει τι «Θέλει».

Η Ευρυδίκη στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το νέο της τραγούδι «Θέλω».

Κάθε τραγούδι ανοίγει μια καινούργια πόρτα που οδηγεί σε νέα μονοπάτια, φτιαγμένα από τα θέλω μας που μέχρι εκείνη τη στιγμή ζουν μέσα μας, περιμένοντας τη σειρά τους για να βγουν στο φως. Κάθε τραγούδι είναι μια γέφυρα που συνδέει τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας με τους ανθρώπους που έχουν ανοιχτές τις κεραίες τους, σαν έτοιμοι από καιρό να λάβουν το σήμα που εκπέμπουμε. Αυτή τη φορά ανυπομονώ, περισσότερο ίσως από όσο κι εγώ η ίδια πίστευα, περισσότερο από όσο φανταζόμουν. Ανυπομονώ γιατί το «Θέλω» σημαίνει τόσα πολλά για μένα. Η μεγάλη μου επιθυμία να τραγουδήσω Στέφανο Κορκολή πραγματοποιήθηκε σε μία σημαντική στιγμή στην καριέρα μου χαρίζοντάς μου ένα μοναδικό τραγούδι με τους υπέροχους στίχους του Πόλυ Κυριάκου.
Ο Στέφανος έγραψε για μένα ακούγοντας τη φωνή μου σε κάθε νότα, αποζητώντας το νεύρο, την ένταση και την έκφραση στην ερμηνεία. Όλα αυτά δηλαδή που πάντα έβλεπε και άκουγε σε μένα κι εγώ αναγνώρισα στη μελωδία του ένα κομμάτι από τον εαυτό μου. Σαν να με γνώριζε από πάντα κι όμως έγραφε για μένα για πρώτη φορά. Ο Πόλυς, ο ποιητής της καρδιάς μου, μας χάρισε τους στίχους του φτιάχνοντας εικόνες που γεννούν το πάθος και την ένταση συναισθημάτων που δημιουργεί ο έρωτας, ο ανεκπλήρωτος έρωτας, αυτός ο έρωτας που ποτέ δεν έρχεται αλλά γεμίζει την ψυχή μας με αμέτρητα «θέλω». Τα δικά μου θέλω ενώνονται με το «θέλω» του Στέφανου και του Πόλυ και νιώθω βαθιά συγκίνηση και μεγάλη τιμή που ερμηνεύω αυτούς τους σπουδαίους δημιουργούς.

Η Ευρυδίκη στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το νέο της τραγούδι «Θέλω».

ΕΥΡΥΔΙΚΗ - «ΘΕΛΩ»
Μουσική: Στέφανος Κορκολής
Στίχοι: Πόλυς Κυριάκου
Παραγωγή/ηχογράφηση/μίξη: Δημήτρης Digi Χωριανόπουλος @ Minus 2 Productions
Ενορχήστρωση: Λεωνίδας Τζίτζος
Mastering: Νάσος Νομικός @ VU PRODUCTIONS
Artwork: Πέτρος Παράσχης
Φωτογραφία: Λωρίν Παρασκευοπούλου
Μουσικοί:
Πιάνο-πλήκτρα: Λεωνίδας Τζίτζος
Μπάσο: Γιάννης Γρηγορίου
Κιθάρες: Αποστόλης Κοσκινάς
Τύμπανα: Δημήτρης Χωριανόπουλος
Additional Keys/guitars: Bob Katsionis
Β’ φωνή: Στέφανος Κορκολής


Η Ευρυδίκη στα social media: instagramfacebookyoutube

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ