1821 Digital Gallery
#VresXrono για το βιβλίο της εβδομάδας

#VresXrono για το βιβλίο της εβδομάδας

 «Γιατί δεν μου το είπε κανείς;», Νικόλ Μαντζικοπούλου, εκδ. Διόπτρα

Υπάρχουν κανόνες στην επιτυχία; Κι αν ναι, θα θέλατε να σας τους είχαν διδάξει όταν ήσασταν μικροί; 

Λοιπόν, ποτέ δεν είναι αργά για να μάθετε, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι με το πάτημα ενός μαγικού κουμπιού θα καταφέρετε αμέσως τα πάντα. Η ευκαιρία για να ανακαλύψετε τους κανόνες της επιτυχίας έρχεται μέσω της γνώσης. Ήρθε η ώρα να διαβάσετε ένα βιβλίο που μέσω της ολιστικής του προσέγγισης θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε το πραγματικό δυναμικό σας και να δημιουργήσετε τη ζωή που επιθυμείτε.

Η Νικόλ Μαντζικοπούλου στα πρώτα 25 χρόνια της καριέρας της υπήρξε σημαντικό στέλεχος της ευρωπαϊκής και ελληνικής αγοράς, σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, όπως τις International Distillers & Vintners, Allied Domecq, The Coca-Cola Company και Frigoglass SAIC, όπου κατείχε υψηλόβαθμες θέσεις παγκόσμιας εμβέλειας και ευθύνης στους τομείς Μάρκετιγκ και Πωλήσεων. Το 2012 έκανε μια στροφή και αποφάσισε να θέσει την εμπειρία της, τη γνώση και τα ταλέντα της στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού, στην υπηρεσία εκείνων που θέλουν να ηγηθούν της ζωής τους, και ιδρύει την εταιρεία True-Me, Βreakthrough Coaching με όραμα να συνεισφέρει στην ενδυνάμωση και την πληρότητα των ατόμων.

Σήμερα εργάζεται ως Σύμβουλος Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (Βusiness & Executive Coach) και Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης (Life Coach).

Σχετικα
Με το βλέμμα στραμμένο στα «Μάτια» του Sebastian Fitzek
Με το βλέμμα στραμμένο στα «Μάτια» του Sebastian Fitzek

Στην εποχή που ζούμε, οι άνθρωποι τείνουν να βιώνουν περισσότερες καταστάσεις στρες και σύγχυσης παρά ηρεμίας και ευχαρίστησης. Αυτό οφείλεται στο ότι απλά δεν έχουν διδαχτεί όλους τους κανόνες που διέπουν τη ζωή και επομένως δεν γνωρίζουν πώς να κερδίσουν αυτό το «παιχνίδι».

Ο σκοπός του βιβλίου είναι να διδάξει αυτούς τους κανόνες. Να ανοίξει ένα νέο παράθυρο στο μυαλό, παρουσιάζοντας τις παραμέτρους εκείνες που θα βοηθήσουν στη διαμόρφωση μιας ζωής αφθονίας και πληρότητας.

Εάν είστε πραγματικά αποφασισμένοι να αλλάξετε τη ζωή σας, να εγκαταλείψετε τις δικαιολογίες σας και να προχωρήσετε στον δρόμο που θα σας οδηγήσει στα όνειρά σας, τότε αυτό το βιβλίο είναι για εσάς.

Σχετικα
Ο John Verdon επιστρέφει με το «Ο Δολοφόνος είναι Νεκρός»
Ο John Verdon επιστρέφει με το «Ο Δολοφόνος είναι Νεκρός»

Το «Γιατί δεν μου το είπε κανείς;» είναι εξαιρετικά καλογραμμένο και εξαιρετικά συγκροτημένο. Η δομή του με έγχρωμα σχεδιαγράμματα, επεξηγήσεις, παραδείγματα και ασκήσεις, το κάνει πολύ προσιτό και απόλυτα πρακτικό. Η παράθεση των 7 νόμων που διέπουν το σύμπαν και μπορούν να βοηθήσουν οποιονδήποτε τους γνωρίσει, κεντρίζει πολύ το ενδιαφέρον, ενώ ο τρόπος που γράφει η Μαντζικοπούλου φέρνει στο νου την αμεσότητα του Tony Robbins (Ξυπνήστε τον Γίγαντα μέσα σας).

Μην αφήσετε άλλο χρόνο να περάσει. Ξεκινήστε το σήμερα και ετοιμαστείτε να λάβετε ένα υπέροχο δώρο, που θα ξεκλειδώσει τις παραμέτρους της επιτυχίας που δεν διδαχθήκαμε ποτέ.

#VresXrono: 8 ώρες διάβασμα και μετά όσο χρειαστεί για να δουλέψετε με τον εαυτό σας

>Λέξεις κλειδιά: Νόμος της έλξης – ενέργεια –ψυχολογία – ηγεσία – καλύτερη ζωή – νόμοι του σύμπαντος - πληρότητα

>Τι να διαβάσω μετά; Τα μυστικά της απόλυτης αυτοπεποίθησης, του Dr. Robert Anthony

>Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο.

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5