Εικαστικα

Αrt Athina ξανά τον Νοέμβριο

Διπλή επιστροφή για την αθηναϊκή φουάρ τέχνης μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Αrt Athina Virtual 2021 και με την έκθεση Art Athina Pop Up στο ξενοδοχείο King George στην πλατεία Συντάγματος

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άποψη από την Art Athina 2019 στο Ζάππειο Μέγαρο
Άποψη από την Art Athina 2019 στο Ζάππειο Μέγαρο

Η Αrt Athina επιστρέφει τον Νοέμβριο online αλλά και με pop up παρουσία στο ξενοδοχείο King George

Με ψηφιακή παρουσία για έναν ολόκληρο μήνα (1-30 Νοεμβρίου) και φυσική παρουσία στο ισόγειο του ξενοδοχείο King George στην πλατεία Συντάγματος (12-21 Νοεμβρίου) περισσότερες από 45 γκαλερί από την Ελλάδα και το εξωτερικό δίνουν το «παρών» στην αθηναϊκή φουάρ. Η ατζέντα της φετινής Art Athina περιλαμβάνει πρόγραμμα ομιλιών στο φουαγιέ του θεάτρου Παλλάς, βίντεο και περφόρμανς που θα έχουν ως σημείο εκκίνησης άλλοτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα της διοργάνωσης κι άλλοτε τους δρόμους της πόλης.

Art Athina 2021
Art Athina 2021

Την ευθύνη της διοργάνωσης, που τελεί υπό την Αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, έχει, όπως κάθε χρόνο, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αιθουσών Τέχνης και η ομάδα της Art Athina με καλλιτεχνική διευθύντρια τη Σταματία Δημητρακοπούλου. H υλοποίηση της πλατφόρμας πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ