Visual Browsing
Φόρεϊν πρες
ΤΕΥΧΟΣ 311

Φόρεϊν πρες

Μερικές φορές η μετάφραση είναι πιο περιεκτική από το αυθεντικό κείμενο.

Μερικές φορές η μετάφραση είναι πιο περιεκτική από το αυθεντικό κείμενο. Αυτή την εβδομάδα έβαλα τον αυτόματο μεταφραστή να διαβάσει τις κριτικές των ξένων μέσων για τις νέες κυκλοφορίες. Συνεννοηθήκαμε απόλυτα.

image

Christina Aguilera - “Bionic” (RCA)
Cue ρομποτικό beats, cyborg φωνητικά και τα παρόμοια, σε συνδυασμό με φανταχτερός σούπερ-πόρνη persona Aguilera σε κομμάτια όπως το «Sex για το πρωινό», “Desnudate” και “Woohoo”, η δεύτερη ένα κατοικίδιο ζώο όνομα για ιδιώτες της. Το υπόλοιπο του άλμπουμ είναι χύδην έξω με τη ρουτίνα R & B balladry, εκτός από τη συνεργασία Le Tigre «Τα κορίτσια μου», ένας ύμνος σαπφικός Stomp που προσκομίζει ένα από τα λίγα στιγμές πραγματικό ενδιαφέρον. (The Observer)

image

Σχετικα
Les Négresses Vertes και πάλι στην Αθήνα, μετά από 28 χρόνια
Les Négresses Vertes και πάλι στην Αθήνα, μετά από 28 χρόνια

Caribou - “Swim” (City Slang)
Για ένα άλμπουμ μουσικής χορού, Swim ήχους όχι μόνο αναζωογονητικά βιολογικά, αλλά και εντυπωσιακά downbeat. Πιο αξιοσημείωτο απ’  όλα, ίσως, είναι ο τρόπος που Caribou κατάφεραν να παντρευτεί μέχρι αυτά τα δύο πράγματα και πάλι κατάφερε να κάνει ένα άλμπουμ που είναι εμποτισμένη με ένα ρυθμό, ένα αυλάκι και υδαρής loveliness όλων των δικών του. (musicOMH.com)

image

CocoRosie - “Grey Oceans” (PIAS)
Ενώ έχουν πολλές καλές ιδέες, μερικές φορές έχουν πάρα πολλές καλές ιδέες με τη μία και να καταλήγουν επιχρύσωση του κρίνου (ή βάζοντας ένα ψεύτικο μουστάκι μπλε γούνα σε αυτό, όπως με την περίπτωση). (All Music Guide)

Σχετικα
Άκου τους, «ὁ πάνθηρας» δαγκώνει και οι ρὸκ γᾶζ δεν αστειεύονται
Άκου τους, «ὁ πάνθηρας» δαγκώνει και οι ρὸκ γᾶζ δεν αστειεύονται

image

Miley Cyrus - “Can’t Be Tamed” (Hollywood)
Ακούς “Can’t be tamed” γνωρίζοντας ότι, αν είστε αρκετά μεγάλος για να μείνετε μετά από 21.00 χωρίς να ζητήσει την έγκριση, δεν είναι που προορίζονται για σας. Η κουτσούβελα να πάει για αυτό, αλλά πάλι, μπορεί να έχουν ήδη μεταφέρει τις αγάπες τους Justin Bieber. Μετά από όλα, όπως και κάθε γονέας θα βεβαιώνουν, να επικαλεστεί το εύρος προσοχής των επτά ετών στον κίνδυνό σας. (The Guardian)

image

Eminem - “Recovery” (Aftermath/Interscope)
Ω, είναι τρομερό. Track ένα, “Cold Wind Blows”, επαναλαμβάνει ό,τι ένα άρρωστο, sociopathic ατομική Eminem είναι, αμφισβητώντας όλους τους ελθόντες με shorty-hatin κατάχρηση. Υπάρχει όμως και ένα διασκεδαστικό κομμάτι, όπου ο Θεός τον απεργίες κάτω με κεραυνούς. «Ωχ!» ο κούπες, έχοντας τσεκάρει τώρα από το τετραγωνίδιο με την ένδειξη αυτή που αποκαθιστά «δεν έχω μαλακώσει». (The Guardian)

image

Gogol Bordello - “Trans-Continental Hustle”  (American)
Δεν είναι «Super Τάραντα!» αλλά ήσσονος σημασίας-κλειδί ωδές Hütz στην ερωτική επανάσταση και την κοσμική εξέλιξη πακέτο ακόμη μια μεθυστική, ιδρωμένος γροθιά. (Spin)

image

Hole - “Nobody’s Daughter” (Universal)
Τραγουδοποιούς Linda Perry και ο Billy Corgan (παράνομη εργασία από το Smashing Pumpkins), παραγωγό Michael Beinhorn – άμμος κάτω τραχιές άκρες της και την κόρη. Κανείς δεν τη σειρά του σε ένα θλιβερό κομμάτι της μέσης-of-the-road προϊόν. (The Chicago Tribune)

image

Kylie Minogue - “Aphrodite” (Parlophone)
Μερικοί μπορεί να πουν ότι το άλμπουμ είναι σχεδόν πάρα πολύ εκστατικό και ότι μπορεί να αληθεύει σε κάποιο επίπεδο, αλλά αυτό είναι μέρος Kylie και την αποφασιστικότητά της για να εκφράσει τη χαρά και την αγάπη είναι δύσκολο να επικρίνεται. Μπορεί να είναι ελαφρά και να γεμίσει με γαλόνια κενές θερμίδες, αλλά η «Αφροδίτη» είναι η τέλεια συνταγή για ζεστό καλοκαίρι νύχτες κάτω από τα φώτα θερμότερος. (blogcritics.org)

image

Janelle Monáe - “The ArchAndroi” (Atlantic)
Η ArchAndroid είναι μια πλήρως immersive, θεατρική εμπειρία. Είναι μια σχεδόν τέλεια R & B άλμπουμ. Κόλαση, είναι ένα φανταστικό hip-hop, psychedelic, νεο-soul, το χορό και ορχηστρικά άλμπουμ επίσης. (Paste)

image

The National - “High Violet” (4AD)
Γαμώτο που έχει ληφθεί από λίγο, αλλά με το “High Violet” η National είναι αργή και σταθερή εξέλιξη δεν μπορεί πλέον να αγνοείται. Αυτή η παρτίδα είναι πλήρως ώριμο, χρώματος και πηγαίνοντας σε υπέργειες. (NME)

image

Ozzy Osbourne - “Scream” (Columbia)
Ozzy, όπως και η μελωδία, ακούγεται απόκοσμη και απειλητικό. Επιτρέψτε μου να σας ακούει Scream είναι ένα με γρήγορο ρυθμό γροθιά ευαισθητοποίησης ύμνος διάβολος αποκοπή των κεράτων; «Είναι κάνει ή πεθαίνει, μόνο η ισχυρή επιβιώσει», είναι μόνο ένα από τα Ozzyisms διάσπαρτα σε όλη την άλμπουμ. (musicOMH.com)

image

Prince - “20Ten” (NPG)
Η 52-year-old παίρνει τρελών όταν κρίνεται από τη σεξουαλική και μουσικά επαναστατικό παρελθόν του, αν και ο ίδιος καλεί αυτές τις συγκρίσεις. (…) “20Ten” έχει τις στιγμές του: “Sticky Like Glue” μεταμφιέζεται ως ένα κοτόπουλο stop-εκκίνηση τσουγγρανιστής, πριν Prince σταγόνες ένα φρικτό ραπ και ξεχνάει να γράψει ένα τέλος. «Περπατήστε στην άμμο», είναι μια ήσυχη καταιγίδα μπαλάντα... εκτός από αυτόν θόρυβος φωτοτυπικό μηχάνημα. (NME)

image

Scissor Sisters - “Night Work” (Polydor)
Αν και ξεκινά με μια σειρά από τραγούδια που δεν θα ακουγόταν εκτός τόπου για τα δύο προηγούμενα άλμπουμ, Νυχτερινή Eργασία γλιστρά γρήγορα σε hyper-mode sexualized γκέι κλαμπ και μπαστούνια με αυτό vibe μέχρι το τέλος. (Pitchfork)

image

Tracey Thorn - “Love and its Opposite” (Strange Feeling)
Είναι φθινοπωρινό αλλά ποτέ δεν αγερωχώς ζοφερή, χάρη στη διαρκή ζεστασιά της φωνής Thorn, καθώς και την εμπάθεια των στίχων της, ακόμη και για τη σχεδόν έρημη “Singles Bar”. (Uncut)

image

Various Artists - “The Twilight Saga: Eclipse” (Atlantic)
Με ένα line-up, συμπεριλαμβανομένων Beck με Bat For Lashes, Muse, Metric, The Black Keys, Vampire Weekend και Band Του Άλογα, είναι προφανές ότι η τρίτη συλλογή soundtrack της σειράς Λυκόφως των ταινιών αποβλέπει σε ένα πιο ώριμο κοινό από εκείνο της την ίδια ταινία. (BBC)

Δειτε επισης

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5