Πολιτισμος

Το tweet της Finos Film για την Παγκόσμια Ημέρα Καλλιτέχνη

«Σήμερα γιορτάζουν οι καλλιτέχνες, αυτοί οι κοινοί θνητοί που προσθέτουν ομορφιά στον κόσμο μας»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Finos Film
Finos Film © Twitter

Η Finos Film γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Καλλιτέχνη και με ανάρτησή της στο twitter υπενθυμίζει την αξία των καλλιτεχνών στις ζωές μας.

Την Παγκόσμια ημέρα Καλλιτέχνη γιορτάζει και η Finos Film, η οποία με ανάρτησή της στο Twitter υπενθύμισε την αξία των καλλιτεχνών, χαρακτηρίζοντάς τους ως «κοινούς θνητούς που προσθέτουν ομορφιά στον κόσμο μας».

«Σήμερα γιορτάζουν οι καλλιτέχνες, αυτοί οι κοινοί θνητοί που προσθέτουν ομορφιά στον κόσμο μας. Ζωγράφοι, φωτογράφοι, γλύπτες, μουσικοί, ηθοποιοί, χορευτές, συγγραφείς, γραφίστες και τόσοι άλλοι, που μας εμπνέουν και μας γεμίζουν συναισθήματα εδώ και αιώνες. Χρόνια τους πολλά!», είναι το μήνυμα της Finos Film.

Στην ανάρτησή της, η Finos Film συνοδεύει την λεζάντα αυτή με ένα βίντεο από σκηνές ελληνικών ταινιών που αναφέρονται στους καλλιτέχνες και έχουν χαραχτεί στις μνήμες του ελληνικού κοινού. Από τον Ντίνο Ηλιόπουλο, τον Αλέκο Αλεξανδράκη μέχρι και τον Θανάση Βέγγο, το βίντεο του μόλις ενός λεπτού θυμίζει την ανεκτίμητη αξία των καλλιτεχνών.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ