315823-623202.jpg

Ηλίας Σταυρόπουλος

Σπούδασε στο ΤΕΙ Πάτρας λογιστική και ως φοιτητής άρχισε να μαγειρεύει ερασιτεχνικά. Στη συνέχεια μαθήτευσε στο πλευρό του Χριστόφορου Πέσκια, δούλεψε στο Coupepe στην Πεντέλη, βραβεύτηκε ως νέο μαγειρικό ταλέντο και τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο λαοφιλές It της Σκουφά μαγειρεύοντας ελληνική-μεσογειακή και healthy κουζίνα στο πλευρό του Αντρέα Λαγού. Έχει στόχο να ταξιδέψει απ’ άκρη σ’ άκρη της χώρας και να μάθει από τους ντόπιους όλες τις συνταγές και τα προϊόντα κάθε τόπου.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ