Η Alice Sofia με την φανέλα της Athens Kallithea FC.
© Chris Kontos
Fashion

Οι πιο fashionable ποδοσφαιρικές εμφανίσεις του ελληνικού πρωταθλήματος

Οι φανέλες αλά Βενέτσια της Καλλιθέας μας αρέσουν πολύ

Athens Kallithea FC: Οι εμφανίσεις της ομάδας για τους εντός και εκτός έδρας αγώνες της σεζόν 22/23 έχουν σχεδιαστεί από το φημισμένο design studio Bureau Borsche 

Τις τελευταίες μέρες η ποδοσφαιρική ομάδα της Καλλιθέας έχει γίνει viral στα social media με τις νέες φανέλες, το νέο έμβλημα αλλά και το νέο της όνομα. Το εγχείρημα δουλεύει τους τελευταίους 18 μήνες ο Θεόδωρος Φιλιππάκος, ο γεννημένος στην Νέα Υόρκη Ελληνοαμερικανός καλλιτεχνικός διευθυντής που βρίσκεται και πίσω από την άνοδο της Venezia FC.

Η Kallithea FC – η οποία μετονομάζεται, πλέον, σε Athens Kallithea FC, παρουσιάζει μια νέα οπτική ταυτότητα την οποία επιμελείται το design studio Bureau Borsche που εδρεύει στο Μόναχο.

Το Bureau Borsche φημίζεται για την δουλειά του στα ανώτατα επίπεδα των τομέων της τέχνης, του πολιτισμού, της μόδας, των sport και του εμπορίου, με πελάτες που συμπεριλαμβάνουν την Bavarian State Opera, τον οίκο Balenciaga, τη Supreme, τη Nike, την Inter Milan και την Apple – καθώς και τη Venezia FC.

Για την Athens Kallithea FC, η νέα οπτική ταυτότητα του Borsche περιλαμβάνει το έμβλημα «AK», τη χρονολογία ίδρυσης του συλλόγου 1966, τα πέντε αστέρια που αντιπροσωπεύουν την ενοποίηση πέντε τοπικών συλλόγων για την ίδρυση του συλλόγου της Καλλιθέας, και μία μοντέρνας εκδοχής αναπαράσταση του Θησέα όπως εμφανίζεται στο έμβλημα της Καλλιθέας. Τα παραδοσιακά χρώματα του συλλόγου, μπλε και κόκκινο, έχουν ανανεωθεί, ενώ το χρυσό έχει μπει ως νέο συμπληρωματικό χρώμα.

Το Borsche έχει, επιπλέον, σχεδιάσει τις εμφανίσεις της AKFC για τους εντός και εκτός έδρας αγώνες της σεζόν 22/23, οι οποίες ακολουθούν τα υψηλά standards του design που έχουν εφαρμοστεί στη Venezia, και ξεχωρίζουν με το δικό τους μοναδικό στιλ έτσι όπως εκφράζουν μία σύγχρονη μινιμαλιστική ερμηνεία της κλασικής ελληνικής αισθητικής.

 Οι εμφανίσεις εντός και εκτός έδρας για τη σεζόν 22/23 είναι διαθέσιμες στον σύνδεσμο.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice