Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Ο Στάθης Δρογώσης στον «Ορφέα», στην Κυψέλη

Ο Στάθης Δρογώσης παρουσιάζει το νέο του τραγούδι «Κάνω Όνειρα» στην ATHENS VOICE κι εξηγεί την ιστορία του

Ο Στάθης Δρογώσης μας καλεί στο μουσικό στέκι «Ορφέας» στην Κυψέλη, σε μια νοσταλγική μουσική εκδρομή. Μετά από καιρό, αφήνει τις μπάντες, παίρνει τη μεγάλη βαλίτσα με τα τραγούδια του και μας αποπλανεί. Επιτυχίες δικές του αγαπημένες, με αφετηρία «Τα φώτα που σβήνουν», με ενδιάμεσους σταθμούς τις μοναδικές συνεργασίες του με καλλιτέχνες όπως οι Διονύσης Σαββόπουλος, Γιάννης Κότσιρας, Νίκος Πορτοκάλογλου, Μανώλης Φάμελλος, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Φίλιππος Πλιάτσικας  και άλλοι πολλοί και φτάνοντας στο σήμερα, με τραγούδια από τους προσωπικούς του δίσκους όπως και άλλων δημιουργών που μας συστήνει ο ίδιος.

Πολύτιμοι συνοδοιπόροι στο μαγικό του ταξίδι; Η ιδιαίτερη χαρισματική φωνή και το πιάνο του.

Αποκλειστικά για λίγες επιλεγμένες συναυλίες, ο Στάθης Δρογώσης θα συμπράξει επί σκηνής με το Οδυσσέα Τσάκαλο, τον τραγουδοποιό – ντράμερ, μέλος των ιστορικών ΦΑΤΜΕ ο οποίος θα μας χαρίσει τις δικές του συνθέσεις.

Προσοχή: Το ταξίδι θα είναι ακουστικό, χωρίς φλυαρίες αλλά με τη γνωστή δημιουργική εσωτερικότητα που διακατέχει το Στάθη και τον Οδυσσέα, για όσους γνωρίζουν και για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν!

«Παράτα τα όλα και πάμε εκδρομή με τ’ αμάξι...
Θα κοιτάμε μπροστά, μουσική, πριν χαράξει θα σου πω…
Σ’ αγαπώ...»

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ