Στο Canarino οι συνταγές είναι αυθεντικά ιταλικές, αλλά οι πρώτες ύλες προέρχονται κυρίως από μικρού

Στο Canarino οι συνταγές είναι αυθεντικά ιταλικές, αλλά οι πρώτες ύλες προέρχονται κυρίως από μικρού
Το καινούργιο εστιατόριο του σεφ Φώτη Φωτεινόγλου (τον ξέρουμε από τις «Σεϋχέλλες») είναι ένα labora
Λιτός, φιλικός χώρος, με γεύσεις που θυμίζουν κάτι από την κουζίνα της γιαγιάς, αλλά εδώ παρουσιάζον
Μέσα στο ξενοδοχείο Athens Ledra Hotel, το πολυνησιακό εστιατόριο αποτελεί σημείο συνάντησης πολλών
Και παλιό και καινούργιο! Το πρωί λειτουργεί (από το 1965) σαν λαϊκό μαγέρικο, το βράδυ (από τις 18:
Κινέζικες γεύσεις σε λιτό χώρο. Κυριακή μεσημέρι ανοιχτός μπουφές με 10 ευρώ. Τις καθημερινές 12.00