

Η ιδέα ήταν ένα bar-μεζεδοπωλείο που να τους χωράει όλους: οι μεγαλύτερης ηλικίας άνθρωποι να τρώνε
Η έμφαση δίνεται στην πίτσα, με το ωραίο ζυμάρι που παρασκευάζεται εδώ και ψήνεται μπροστά στα μάτια
Καφέ-εστιατόριο για κάθε ώρα, για κάθε μέρα, για όλη μέρα. Ιδανικό για ένα γρήγορο καφέ πριν τη δουλ
Όμορφο, πολύ νεανικό και «φρέσκο» στέκι, με βιομηχανικό στιλ που «σπάει» με τραπέζια σαν από τραπεζα
Από το 1982 το πατρικό σπίτι του Κώστα Δήμα μετατράπηκε σε ταβέρνα με ελληνικούς μεζέδες, ψητά και μ
Η κουζίνα του βασίζεται στο sushi, τα λαχανικά, το ρύζι, τα noodles και τα άπαχα κρεατικά όπως το μο
Aπό burgers και µεξικάνικη tortilla µέχρι εισαγόµενες µπίρες και κοκτέιλ τεκίλας. Το πιο συµπαθητικό