Ο Νικόλας Ουρανός PCC παρουσιάζει το νέο βιβλίο του «Κι όμως θέλουμε το ίδιο»

Νικόλας Ουρανός PCC  «Κι όμως θέλουμε το ίδιο»

Ο life coach και συγγραφέας των #1 bestsellers αυτοβελτίωσης Νικόλας Ουρανός PCC παρουσιάζει το νέο βιβλίο του «Κι όμως θέλουμε το ίδιο»

Στο πάνελ συμμετέχουν και τοποθετούνται για τον συγγραφέα και το βιβλίο:

  • η Άντζελα Ευριπίδη, Διευθύντρια τομέα μόδας και ομορφιάς ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360
  • η Δήμητρα Κουτσούκη, Καθηγήτρια ΕΚΠΑ, Ιδρύτρια Healthing.edu.gr και Αντιπρόεδρος Exercise is Medicine Greece
  • η Γεωργία Παράσχου, Ιδρύτρια Humanity Greece
  • η Σοφία Τουντούρη Δημοσιογράφος - Communication specialist.

Τη συζήτηση συντονίζει η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Αγγελοπούλου. 

Νικόλας Ουρανός PCC «Κι όμως θέλουμε το ίδιο»: Λίγα Λόγια για το βιβλίο

Κουράστηκες να ψάχνεις το άλλο σου μισό; Αναρωτιέσαι πού βρίσκεται αυτός ο άνθρωπος; 

Το «Κι όμως θέλουμε το ίδιο» είναι εδώ για να μοιραστεί μαζί σου τα 5 βήματα που θα σε οδηγήσουν στη σχέση με το άλλο σου… ολόκληρο!

Έρχεται για να καταρρίψει δυο από τους πιο συνηθισμένους μύθους που μας δυσκολεύουν τελικά να φτιάξουμε την ερωτική σχέση που τόσο επιθυμούμε:

  • Το ότι αυτό που ψάχνουμε είναι «το άλλο μας μισό»
  • Την αντίληψη ότι άντρες και γυναίκες θέλουν εντελώς διαφορετικά πράγματα

και άρα είναι τρομερά δύσκολο να ταιριάξουν.

Ναι, μπορεί να είμαστε διαφορετικοί και να ξεκινάμε από άλλη αφετηρία, αλλά μετά από αυτό το βιβλίο θα συνειδητοποιήσεις μια καθοριστική αλήθεια που θα σου αλλάξει την ερωτική ζωή: Κατά βάθος, στην ουσία του πράγματος, ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ…

Γιατί όσο και να αναζητάς το άλλο σου μισό δεν θα το βρεις, αφού πολύ απλά δεν υπάρχει. 

Ο συγγραφέας Νικόλας Ουρανός σου δείχνει βήμα-βήμα τον τρόπο να κάνεις αυτό το συναρπαστικό ταξίδι αυτογνωσίας και ανακάλυψης των βαθύτερων επιθυμιών σου, με τελικό προορισμό την ευτυχία και την ολοκλήρωση δίπλα στον άνθρωπο που θα φέρει άπειρες αξέχαστες στιγμές στη ζωή σου. Δίπλα σε κάποιον που σε αξίζει, για αυτό και θα σε έχει. Ακολούθησε το δρόμο της αυτοβελτίωσης και της αυταγάπης και ζήσε την ερωτική ζωή που πάντα ονειρευόσουν.

Και έτσι, η ευτυχία που ονειρεύεσαι θα είναι πιο κοντά από όσο πιστεύεις!

Συντελεστές:
Κωνσταντίνα Χουσμερά (Διόρθωση), Αφροδίτη Γεωργίου (Επιμέλεια), Χριστίνα Μιχαηλίδου (Σχεδιασμός εξωφύλλου)

Αποκλειστική Διάθεση: Τσιγαρίδας Α.Ε.
Αθήνα: 212 2224400 Θεσσαλονίκη: 2310 968660

Νικόλας Ουρανός PCC: Λίγα Λόγια για τον Συγγραφέα

Ο τρεις φορές #1 Best Selling συγγραφέας Νικόλας Ουρανός μετά από μια 10χρονη διαδρομή ως στέλεχος πολυεθνικών εταιριών αποφάσισε να ακολουθήσει το μονοπάτι του Life Coaching. Από το 2018 είναι Life & Relationship Coach και από το 2021 είναι διαπιστευμένος Professional Certified Coach (PCC) από το μεγαλύτερο αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό coaching ICF. Διαθέτει πολύχρονη εμπειρία διδασκαλίας ως εκπαιδευτής στο Life και στο Relationship Coaching. Είναι επίσης Mentor στο πρόγραμμα Mentoring για την προετοιμασία λήψης πιστοποίησης από την ICF των νέων απόφοιτων life coaches και πιστοποιημένος Marriage Mentor από τον κλινικό ψυχολόγο Les Parrott και τη διακεκριμένη ειδικό γάμου και οικογένειας Leslie Parrott στην Αμερική. Με το ιδιαίτερο στυλ του και τη μεταδοτικότητά του, ως ομιλητής, εκπαιδευτής και συγγραφέας, έχει στο ενεργητικό του δεκάδες online και live workshops, σεμινάρια, ολοκληρωμένες περιοδείες παρουσιάσεων σε Ελλάδα, Κύπρο, Αμερική, Μαλαισία, Σιγκαπούρη. Αξιοσημείωτα είναι τα πολυήμερα executive retreats που συν-διοργάνωσε στην Ινδονησία- Μπαλί και Ταϊλάνδη- Πουκέτ , καθώς και η ομιλία του στο Tedx University of Macedonia (2015) με θέμα: «Το νέο άλλο σου μισό είναι το άλλο σου ολόκληρο» Ο Νικόλας αρθρογραφεί τακτικά σε sites στην Ελλάδα και στην Κύπρο, ενώ έχει εμφανιστεί επιδραστικά ζωντανά στον «αέρα», στα περισσότερα τηλεοπτικά κανάλια των δύο χωρών.