1821 Digital Gallery
Η καλύτερη μπριζόλα Τ-bone ωρίμανσης 120 ημερών

Η καλύτερη μπριζόλα Τ-bone ωρίμανσης 120 ημερών

Η σωστή μπριζόλα T-bone πρέπει να έχει υποστεί διαδικασίες ωρίμανσης σε ειδικά ψυγεία για 120, συνεχείς, ημέρες (μπορεί και παραπάνω, ανάλογα με τα γούστα). Σε αυτή την τεχνική οφείλεται η έξτρα γεύση που αποκτάει και ο τρόπος που καθαρίζεται. Όλα αυτά στο νέο, μοντέρνο και με άποψη κρεοπωλείο The Butcher Family που έχουν ανοίξει τρία αδέρφια στο Πόρτο Ράφτη. (37ο χλμ λεωφ. Πόρτο Ράφτη, τηλ. 2299078606)

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5