Θεματα

Ένα ταξίδι ηλεκτρονικής μουσικής με τον Luis Radio στο «Be My Guest»

Από το Pacha της Ίμπιζας, στο Turnmills της Μεγάλης Βρετανίας και το Union Square Ballroon στις Η.Π.Α., οι μουσικές του έχουν ακουστεί παντού

Λήδα Πυλαρινού
Λήδα Πυλαρινού
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα μοναδικό ταξίδι ηλεκτρονικής μουσικής με τον Luis Radio

Luis Radio: Ο ιταλός μουσικός παραγωγός και Dj καλεσμένος στo ένθετο της εκπομπής «Be My Guest» στον Athens Voice Radio 102.5 το Σάββατο 27 Μαΐου στις 23:00

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Athens Voice Radio 102.5 DJ Snatch (Στέλιος Καραβίτης) φιλοξενεί κάθε βδομάδα στις 23:00-00:00 dj sets από αγαπημένους DJs, παραγωγούς, selectors από την Ελλάδα και το εξωτερικό στο καινούργιο του ραδιοφωνικό ένθετο με τίτλο «Be My Guest». Καλεσμένος αυτό το Σάββατο 27 Μαΐου στις 23:00 ο Luis Radio.

Luis Radio: Το background του Ιταλού Dj 

Luis Radio, ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς-Dj, της παλιάς σχολής ξεκίνησε την καριέρα του από την Ιταλία. Σε μόλις λίγα χρόνια, το όνομά του έγινε παγκοσμίως γνωστό. Η μουσική του πορεία τον οδήγησε σε χρόνιες συνεργασίες με κορυφαία clubs της Ιταλίας, όπως το Club Horus, το Goa -το οποίο ψηφίστικε ως ένα από τα κορυφαία club της ευρώπης το 2004- και το Room 26. Χάρη στην αφοσίωση και τον επαγγελισματισμό του, κατάφερε να παίξει σε μερικά από τα διασημότερα clubs και μουσικά φεστιβάλ διεθνώς. Το ιστορικό Pacha της Ίμπιζας, Turnmills της Μεγάλης Βρετανίας, το Union Square Ballroon στις Η.Π.Α. και το Propaganda της Μόσχας είναι μόνο μερικά από αυτά. Για περισσότερα από 30 χρόνια το έργο του Luis Radio ως παραγωγός αναγνωρίζεται μέσα από τις κυκλοφορίες επιτυχημένων records και τις συνεργασίες του με κορυφαίες δισκογραφικές. Μια από τις πιο φρέσκιες κυκλοφορίες του, σε συνεργασία με τη δισκογραφική Groovebom Records, συνέβει το 2021. Μέσα από τη μουσική και τον ιδαίτερο ρυθμό της, ο Luis Radio μοιράζετε μαζί μας εμπειρίες, σκέψεις και συναισθήματα. Επόμενη στάση: το Wet Stories στην Σαντορίνη. 

Ένα μοναδικό ταξίδι ηλεκτρονικής μουσικής με τον Luis Radio

O DJ Snatch στον Athens Voice Radio 102.5 με το «Be My Guest»

O Στέλιος Καραβίτης ξεκίνησε να εργάζεται ως DJ Snatch το 1998. Η καριέρα του ως ραδιοφωνικός παραγωγός ξεκίνησε στον Pepper 96.6, στον οποίο υπήρξε και ιδρυτικό μέλος. Ως μουσικός έχει κυκλοφορήσει μια σειρά από Eps, είτε ως DJ Snatch είτε στο πλαίσιο άλλων μουσικών project, όπως το Those Guys From Athens και το El Paso. Έχει κάνει remix κομμάτια για πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες, πολλά από τα οποία είχαν απήχηση σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπως το BBC6, το Fip Radio και το Nova Radio. Σήμερα, ο DJ Snatch, χάρη στις παραγωγές του και τα eclectic DJ sets, ανήκει μεταξύ των αγαπημένων Freestyle DJs, οι οποίοι κάνουν guests διεθνώς. Έχει μοιραστεί το stage με σπουδαία ονόματα όπως Avener, Guts, Allergies, Bosq, Buscemi, Moullinex, Tor, Daddy G, Stereo MC's, Frenic.

O DJ Snatch

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ