Θεματα

Το τραγούδι του Σαββάτου 03.09.2022 από τον Athens Voice 102.5

Britney Spears & Elton John - Hold Me Closer

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Elton John και η Britney Spears κυκλοφορούν το πολυσυζητημένο τους τραγούδι με τίτλο “Hold Me Closer”

Britney Spears & Elton John - Hold Me Closer: Το τραγούδι της ημέρας, Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022, από τον Athens Voice 102.5

Ο θρυλικός Elton John και η iconic Britney Spears κυκλοφόρησαν το πολυσυζητημένο τους τραγούδι με τίτλο “Hold Me Closer”. Το dance anthem “Hold Me Closer” είναι ένα twist στοιχείων των κλασικών hits του Elton “Tiny Dancer”, “The One” και “Don’t Go Breaking My Heart”.

«Είμαι απόλυτα ενθουσιασμένος που είχα την ευκαιρία να δουλέψω με την Britney Spears. Είναι πραγματικά ένα είδωλο, ένα από τα μεγάλα αστέρια της ποπ όλων των εποχών και ακούγεται καταπληκτικά... Την αγαπώ πολύ και είμαι ευχαριστημένος με αυτό που δημιουργήσαμε μαζί» δήλωσε ο Elton John για τη συνεργασία τους στο τραγούδι “Hold Me Closer”.

«Ήταν μεγάλη μου τιμή όταν ο απίστευτος Sir Elton John μου ζήτησε να πάω μαζί του σε ένα από τα πιο εμβληματικά τραγούδια του. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα το ακούσουν οι θαυμαστές! Σε ευχαριστώ, Έλτον, που με συμπεριέλαβες! Είμαι τόσο ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με το θρυλικό μυαλό σου» σχολίασε από τη πλευρά της η Britney Spears.

Elton John & Britney Spears ‘Hold Me Closer (Official Audio)’

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ