Θεματα

Mogwai: Ο Stuart Braithwaite μιλάει στον Athens Voice 102.5

Συναντήσαμε τον frontman της επιδραστικής post rock μπάντας πριν την εμφάνισή τους στο φεστιβάλ Release Athens 2022

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
To συγκρότημα Mogwai
Mogwai © Antony Crook

Οι Mogwai στέλνουν μήνυμα στους Έλληνες fans μέσα από τον Athens Voice 102.5 πριν τη συναυλία τους στο φεστιβάλ Release Athens 2022.

Λίγες ώρες πριν ανέβουν στη σκηνή του Release Athens, οι Mogwai μέσα από τον frontman του συγκροτήματος, κιθαρίστα και τραγουδιστή, Stuart Braithwaite, μοιράστηκαν την ανυπομονησία τους για το αποψινό live και τη χαρά τους που επέστρεψαν στην Αθήνα.

Mogwai: Ο Stuart Braithwaite μιλάει στον Athens Voice 102.5

Μιλώντας με τη ραδιοφωνική παραγωγό του Athens Voice 102.5 και δημοσιογράφο της ATHENS VOICE, Τάνια Σκραπαλιώρη, ο Stuart Braithwaite, εξήγησε πως δεν έχουν πολύ χρόνο να κάνουν πράγματα στην πόλη αλλά απολαμβάνει πολύ την παραμονή τους και τη φιλοξενία τους σε ξενοδοχείο που βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα. Χαρούμενοι που επέστρεψαν στα μεγάλα shows και που θα μοιραστούν τη σκηνή απόψε μαζί τους Fontaines D.C. και τον Nick Cave, θα έχουν ως βασικό άξονά τους το πρόσφατο άλμπουμ «As The Love Continues» χωρίς να λείπουν περάσματα από την παλαιότερη δισκογραφία τους. Δείτε όσα μας είπαν, την αφιέρωση στους fans τους στην Ελλάδα, τους αναγνώστες της ATHENS VOICE και τους ακροατές του Athens Voice 102.5 και τσεκάρετε το αναλυτικό πρόγραμμα της δεύτερης μέρας του Release Athens 2022.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ