Θεματα

Kylie Minogue: Ακούστε ολόκληρο το νέο άλμπουμ της «Disco»

Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου θα δώσει μια θεαματική performace μέσω live streaming ταξιδεύοντας το κοινό σε μια άλλη διάσταση

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η τραγουδίστρια Kylie Minogue

Kylie Minogue - Say Something: Tο τραγούδι της ημέρας, Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020, από τον Athens Voice 102.5

Το νέο άλμπουμ της Kylie Minogue, «Disco», μόλις κυκλοφόρησε από τη BMG. Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου η Kylie Minogue θα δώσει μια θεαματική performace μέσω live streaming ταξιδεύοντας το κοινό σε μια άλλη διάσταση.

Kylie Minogue - Say Something (Official Video)

Το «Disco» είναι το 15ο άλμπουμ της και περιέχει τα σινγκλ «Magic», «I Love It» και «Golden» ένα εσωτερικό dance τραγούδι με επίκαιρους στίχους για τις μέρες καραντίνας. Για το συγκεκριμένο άλμπουμ δούλεψε με τους Skylar Adams, Teemu Brunila (David Guetta, Jason Derulo), Maegan Cottone (Iggy Azalea, Demi Lovato), καθώς και τον σταθερό συνεργάτη της Biff Stannard, ανάμεσα σε άλλους. Το μεγαλύτερο μέρος του άλμπουμ ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια του lockdown, όπου κάθε μέλος της ομάδας δούλευε και ηχογραφούσε σε διαφορετικό μέρος.

Τον προηγούμενο μήνα η Kylie Minogue ανακοίνωσε την πραγματοποίηση του «Kylie: Infinite Disco», ένα 50λεπτο θέαμα που θα προβληθεί στις 7 Νοεμβρίου. Το «Infinite Disco» θα μεταφέρει τους θεατές σε ένα παράλληλο σύμπαν από την απομόνωση σε ένα περιβάλλον σύμπνοιας με χορευτική διάθεσή. Το concept ανήκει στην Kylie και η πραγματοποίηση του στις δημιουργικές ομάδες των Studio Moross και Sinclair / Wilkinson. Τα κομμάτια έχουν αναδιαμορφωθεί ειδικά για αυτό το event από τους παλιούς συνεργάτες της Kylie, Biff Stannard και Steve Anderson.  

Kylie Minogue - Real Groove (INFINITE DISCO)

To «Kylie: Infinite Disco» δεν θα είναι διαθέσιμο on demand και ο μόνος τρόπος για να το παρακολουθήσει κάποιος είναι να αγοράσει εισιτήριο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ