Θεματα

Bob Dylan: Το Theme Time Radio Hour στον Athens Voice 102.5

Ο Athens Voice 102.5 εξασφάλισε μια μοναδική εμπειρία για τους ακροατές του: ένα ειδικό ραδιοφωνικό show του Bob Dylan-το πρώτο μετά από 11 χρόνια

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O τραγουδοποιός Bob Dylan

Ακούστε το νέο επεισόδιο της ραδιοφωνικής εκπομπής του Bob Dylan «Theme Time Radio Hour» μετά από 11 χρόνια, αποκλειστικά στον Athens Voice 102.5.

Το νέο άλμπουμ του Bob Dylan, «Rough and Rowdy Ways», είναι ένα από τα μουσικά γεγονότα της χρονιάς, σηματοδοτώντας την επιστροφή του βραβευμένου με Nobel θρύλου στη δισκογραφία με καινούργιο υλικό από το 2016. Το «Rough and Rowdy Ways», που κυκλοφορεί στην Ελλάδα με την υποστήριξη του Athens Voice 102.5 από την Panik Records και τη Sony Music, σάρωσε στα charts κι έσπασε τα ρεκόρ κάνοντας ντεμπούτο στο Top 10 14 χωρών. Την κυκλοφορία συνόδευσαν διθυραμβικές κριτικές, με πολλούς να χαρακτηρίζουν το «Rough and Rowdy Ways» ως ένα αριστούργημα και μία από τις πιο δυνατές δουλειές του Bob Dylan.

Το εξώφυλλο του νέου άλμπουμ του Bob Dylan "Rough And Rowdy Ways"

Ταυτόχρονα το 2020 σηματοδότησε την επιστροφή της ραδιοφωνικής εκπομπής του Bob Dylan, «Theme Time Radio Hour», στο Sirius XM στις ΗΠΑ, αφού πρόσφατα ηχογράφησε ένα ολοκαίνουργιο δίωρο επεισόδιο που μιλάει για το whiskey, μετά από 11 ολόκληρα χρόνια.

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, μεσάνυχτα ακριβώς, 00.00-02.00, η ειδική ραδιοφωνική εκπομπή του Bob Dylan, ακούγεται στην Ελλάδα σε πρώτη μετάδοση αποκλειστικά στον Athens Voice 102.5.

Συντονιστείτε κι ακούστε τις σκέψεις και τις μουσικές επιλογές του σε μια ξεχωριστή στιγμή επικοινωνίας του με τους ανθρώπους και τους ακροατές του σε όλη τη Γη. Mια μοναδική ραδιοφωνική εμπειρία που εξασφάλισε στην Ελλάδα για τους ακροατές του o Athens Voice 102.5.

O Μπομπ Ντίλαν

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ