Θεματα

Το τραγούδι της ημέρας από τον Athens Voice 102.5 (30.07.2020)

Marilyn Manson – We Are Chaos

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Marilyn Manson

Marilyn Manson – We Are Chaos: Το τραγούδι της ημέρας, Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020, από τον Athens Voice 102.5

Το νέο, ενδέκατο, άλμπουμ του Marilyn Manson θα τιτλοφορείται «We Are Chaos» και θα κυκλοφορήσει στις 11 Σεπτεμβρίου από τη Loma Vista.  Ο πολυσχιδής καλλιτέχνης δημοσιοποίησε το ομώνυμο τραγούδι και το βιντεοκλίπ του σχολιάζοντας ότι ακούγοντάς το «μου φαντάζει σαν χθες, ή σαν ο κόσμος να επαναλαμβάνει τον εαυτό του, όπως πάντα. Οι ιστορίες και το ομότιτλο μοιάζουν λες και γράφτηκαν σήμερα».

Όπως εξήγησε ο Marilyn Manson το «We Are Chaos» ηχογραφήθηκε και ολοκληρώθηκε χωρίς να το ακούσει κανείς, ενώ χωρίζεται σε δύο πλευρές, σαν παραδοσιακό βινύλιο.

«Η τελευταία λέξη όμως είναι στον ακροατή που θα πρέπει να συνδέσει τις εικόνες. Η θεματική του δίσκου είναι ο καθρέπτης που φτιάξαμε εγώ και ο Shooter Jennings για τους ακροατές, αυτός που δεν μπορούμε να τον κοιτάμε. Υπάρχουν πολλά δωμάτια, συρτάρια, ντουλάπες, αποθήκες, στην ψυχή και την μνήμη μας, αλλά πάντα οι καθρέπτες είναι αυτοί που δεν θέλουμε να κοιτάξουμε» σημειώνει για το «We Are Chaos», το οποίο ολοκληρώθηκε πριν το lockdown.

Marilyn Manson - WE ARE CHAOS (Official Music Video)

Δείτε το βιντεοκλίπ του «We Are Chaos», θυμηθείτε το εξώφυλλο που σχεδίασε ο Marilyn Manson το 2010 για την ATHENS VOICE και διαβάστε όσα είχε δηλώσει στη συνέντευξή του.

manson-exofilo-athens-voice.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ