Διαγωνισμοι Athens Voice Radio 102.5

Κερδίστε 10 προσκλήσεις για τη συναυλία του Asaf Avidan στο Ηρώδειο

Συντονιστείτε καθημερινά στις εκπομπές του Athens Voice 102.5

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Διαγωνισμός: Κερδίστε 10 προσκλήσεις από τον Athens Voice 102.5 για τη συναυλία του Asaf Avidan στο Ηρώδειο, την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 

Οι συναυλίες του σε όλο τον κόσμο χαρακτηρίζονται «από αυτές που ζεις μια φορά γιατί η επόμενη δεν θα είναι ποτέ ίδια». Ο Asaf Avidan, ο τραγουδοποιός από το Ισραήλ που έγινε ένα παγκόσμιο αστέρι της pop, προσγειώνεται ξανά στην πόλη για μια μοναδική συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου: με ένα από τα πιο διαπεραστικά φαλτσέτα, το θεατρικό του βαρύτονο, το διάσημο ανδρόγυνο παιχνίδι του, τις τόσες πολλές τεχνικές, αυτή τη φωνή του που φωνάζει ψυχή και την υποστήριξη του Athens Voice 102.5.

«Γνωρίζω καλά την Αθήνα γιατί, καταρχάς, είναι πολύ οικεία. Όποιος έχει πάει στο Τελ Αβίβ και στην Αθήνα πιστεύει ότι μοιάζουν πολύ και το νιώθω. Νιώθω πολύ σαν στο σπίτι μου εδώ. Έχω έρθει έξι φορές, τρεις από αυτές για συναυλίες, και τρεις απλώς για να παρακολουθήσω την πόλη, αλλά δεν έχω πάει εκτός Αθήνας, εκτός από τους Δελφούς. Θέλω πολύ να επισκεφτώ τα νησιά» εξομολογήθηκε ο Asaf Avidan στη συνέντευξή του στην ATHENS VOICE και τον Γιάννη Νένε λίγο πριν την πολυαναμενόμενη συναυλία του στο Ηρώδειο.

Ο Athens Voice 102.5 σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε 10 προσκλήσεις για τη συναυλία του Asaf Avidan στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου. Συντονιστείτε στις εκπομπές του σταθμού καθημερινά για να τις διεκδικήσετε!