Διαγωνισμοι Athens Voice Radio 102.5

Κερδίστε προσκλήσεις για το exclusive Halloween Special event με τον iLLEOo

Στέλνοντας ένα απλό e-mail

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
webgreek.jpg

iLLEOo Halloween Special: Κερδίστε προσκλήσεις για το invite only event στις 31 Οκτωβρίου από την Athens Voice και το Athens Voice Radio 102.5

Την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου στις 20.00, η Jungle Juice, το νέο Urban Label της Cobalt Music, γιορτάζει τη μεγάλη επιτυχία του παρθενικού αλμπουμ «iLLEOominati» του ράπερ iLLEOo, με ένα μεγάλο Halloween Party στο Death Disco στου Ψυρρή!

iLLEOo - LOBY feat Hawk prod. NIGHTGRIND | Official Audio Release

Το invite only event θα ανοίξουν οι νέοι καλλιτέχνες της Jungle Juice, Moose και Gio Melody και η βραδιά θα κορυφωθεί με μια εκρηκτική εμφάνιση από τον ίδιο τον iLLEOo! Ετοιμαστείτε για ένα μοναδικό θεματικό πάρτι με τη δημοφιλή αισθητική και show εμπνευσμένο από το Halloween!

H ATHENS VOICE δίνει τη δυνατότητα σε 15 από εσάς να κερδίσετε προσκλήσεις. Στείλτε ένα απλό email με το όνομά σας στο contest@athensvoice.gr, γράφοντας «iLLEOo» στο θέμα. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail. Για περισσότερες προσκλήσεις συντονιστείτε καθημερινά στις εκπομπές του Athens Voice Radio 102.5

newfolderwithitems-8.jpg
© Daniel Peace


Σημειώνεται ότι η συγκέντρωση των στοιχείων αυτών προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες της συγκεκριμένης προωθητικής ενέργειας και γίνεται με τη συγκατάθεση των συμμετεχόντων από τη στιγμή που στείλουν το σχετικό e-mail. Τα στοιχεία των νικητών η εταιρεία Athens Voice θα τα χορηγήσει μόνο στην Jungle Juice. Καμία επεξεργασία των παραπάνω στοιχείων δεν θα πραγματοποιηθεί από την εταιρεία Athens Voice. Τα παραπάνω στοιχεία θα τηρηθούν σε αρχείο της Athens Voice και θα διαγραφούν από αυτό με την ολοκλήρωση της διαδικασίας του διαγωνισμού.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ