Διαγωνισμοι Athens Voice Radio 102.5

Βιβλία ΖΗΤΗσες, βιβλία θα κερδίζεις!

Κάθε μεσημέρι στο Athens Voice Radio 102.5 και στην εκπομπή του Στέφανου Τσιτσόπουλου

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
atk_1678.jpg

Οι Εκδόσεις Ζήτη γιορτάζουν 60 χρόνια επιτυχίας στο εκπαιδευτικό βιβλίο και χαρίζουν βιβλία στους ακροατές του Athens Voice Radio 102.5

Από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και για έναν ολόκληρο μήνα, ο Στέφανος Τσιτσόπουλος διαβάζει και μοιράζει βιβλία των Εκδόσεων ΖΗΤΗ. Ακούστε τον ζωντανά κάθε μεσημέρι, 12:00 με 14:00, και γνωρίστε έναν εκδοτικό οίκο συνώνυμο με εκπαιδευτικά βιβλία ποιότητας. Και όταν ο αγαπημένος σας «κουλτουριάρης» ραδιοφωνικός παραγωγός πει «και τώρα αρχίζει ο διαγωνισμός», στείλτε αμέσως μήνυμα για να οργανώσετε τη βιβλιοθήκη σας! Γιατί κάθε Παρασκευή ένας τυχερός ακροατής θα κερδίζει μια δωροεπιταγή € 50, που μετά μπορεί να την εξαργυρώσει με αντίστοιχης αξίας βιβλία από το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων ΖΗΤΗ.

Με το αυτί στο ραδιόφωνο επομένως από τη Δευτέρα και με το χέρι στο κινητό. Γιατί βιβλία ΖΗΤΗσες, βιβλία θα κερδίζεις. Στείλε SMS στο 19619 γράφοντας: AV (κενό) ZHTH (κενό) & το ονοματεπώνυμό σου (χρέωση 31 λεπτά με ΦΠΑ).

Ξεφυλλίστε ηλεκτρονικά και μάθετε περισσότερα για όλα τα βιβλία που θα διεκδικήσετε από τους διαγωνισμούς του Athens Voice Radio 102.5 εδώ: store.ziti.gr.

02_athina.jpg

Και λίγα λόγια για τις εκδόσεις ΖΗΤΗ, που 60 χρόνια τώρα είναι πρώτοι στο εκπαιδευτικό βιβλίο και το όνομά τους είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη γνώση! Εσείς απλά, «Ζητήστε το καλύτερο»! H ιστορία των Εκδόσεων ΖΗΤΗ ξεκινάει στη Θεσσαλονίκη το 1959. Ο εκδοτικός οίκος κάνει τη διαφορά χρησιμοποιώντας τους πρώτους ηλεκτρονικούς υπολογιστές (Macintosh) για την επεξεργασία και ηλεκτρονική σελιδοποίηση κειμένων, γραφικών και εικόνων. Παράλληλα ενισχύεται η καθετοποίηση, προσφέροντας αποτελεσματικό ποιοτικό έλεγχο και συνεχή ροή παραγωγής. Το άριστα ειδικευμένο προσωπικό σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη τεχνογνωσία και την πολυετή πείρα, η υιοθέτηση της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας στην παραγωγική διαδικασία, αλλά και η προσαρμογή στις απαιτήσεις των καιρών, συνδυάζοντας την αγάπη που πρέπει να διέπει κάθε στάδιο παραγωγής ενός βιβλίου με τις δυνατότητες που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία, δίνουν την πρωτοπορία στις Εκδόσεις ΖΗΤΗ να παρουσιάζουν και να προσφέρουν στο αναγνωστικό κοινό, άμεση εξυπηρέτηση, χαμηλές τιμές για το πλέον άρτιο και καλαίσθητο βιβλίο!

01_ziti_09_2019.jpg

Η λεπτομερής και προσεκτική επιμέλεια των βιβλίων των Εκδόσεων ΖΗΤΗ προσέλκυσε καταξιωμένους επιστήμονες-καθηγητές που εμπιστεύτηκαν τα γραπτά τους στον εκδοτικό οίκο, που τα μετουσίωσε σε βιβλία. Τα εκπαιδευτικά βιβλία των Εκδόσεων ΖΗΤΗ αποτέλεσαν και αποτελούν πολύτιμους βοηθούς των μαθητών εδώ και 60 χρόνια.

04_ziti_09_2019.png

Βιβλιοπωλείο ΖΗΤΗ στην Αθήνα: Στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 22, ο αναγνώστης θα βρει βιβλία για το Δημοτικό, το Γυμνάσιο το Λύκειο, ποικίλης ύλης (λογοτεχνία, παραμύθια, παιδική λογοτεχνία, λευκώματα) καθώς και βιβλία για ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΑΣΕΠ. Επικοινωνήστε μαζί τους στο e-mail: athina@ziti.gr και στο τηλέφωνο: 210 38 16 650.

Βιβλιοπωλείο ΖΗΤΗ στη Θεσσαλονίκη: Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Aρμενοπούλου 27, στην καρδιά της πόλης, ο αναγνώστης θα βρει βιβλία για όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο, ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΑΣΕΠ) αλλά και βιβλία ποικίλης ύλης (λογοτεχνία, παραμύθια, παιδικό μυθιστόρημα, λευκώματα) καθώς και βιβλία όλων των εκδοτών. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στο e-mail: sales@ziti.gr και στο τηλέφωνο: 2310 203 720.

03_thessaloniki.jpg

Εκδόσεις ΖΗΤΗ: οι σπουδαιότερες διακρίσεις και βραβεύσεις

Το 1994 ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας βραβεύει την Πελαγία Ζήτη «για τη συνολική προσφορά της στα βορειοελλαδικά γράμματα».

Το 1998 ο Εκδοτικός Οίκος ΖΗΤΗ συμμετέχει στον διαγωνισμό του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου για την έκδοση πολλαπλού βιβλίου για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Τα βιβλία των Εκδόσεων ΖΗΤΗ εγκρίθηκαν και διδάχθηκαν στα σχολεία της χώρας κατά τις σχολικές χρονιές 1999-2000, 2000-2001 και 2001-2002 (η Ευκλείδεια Γεωμετρία Α’ και Β’ Ενιαίου Λυκείου) και 2000-2001 (Χημεία για όλες τις τάξεις του Λυκείου, 24 βιβλία συνολικά).

Ο εκδότης που βραβεύτηκε στην κατηγορία Ιατρική-Βιολογία των βραβείων επιστημονικού βιβλίου για τα έτη 2006 και 2007 που απονεμήθηκαν το 2008 από το Ελληνικό Παράρτημα της Euroscience είναι οι Εκδόσεις ΖΗΤΗ.

atk_1665.jpg

Ξεφυλλίστε ηλεκτρονικά και μάθετε περισσότερα για όλα τα βιβλία που θα διεκδικήσετε από τους διαγωνισμούς του Athens Voice Radio 102.5 εδώ: store.ziti.gr.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ