Διαγωνισμοι Athens Voice Radio 102.5

Διεκδίκησε ένα τριήμερο 2 ατόμων για το Διονυσιακό Καρναβάλι της Νάξου

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό του Athens Voice Radio 102.5 και ζήσε τη μοναδική εμπειρία

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
1.jpg

Το Διονυσιακό Καρναβάλι της Νάξου είναι μια εμπειρία ζωής. Η αντίστροφη μέτρηση για τις απόκριες έχει ξεκινήσει. Κι αν δεν έχεις ζήσει την εμπειρία του Ναξιώτικου καρναβαλιού δεν έχεις ζήσει τίποτα. Η πιο συναρπαστική, Διονυσιακή φιέστα γίνεται στη Νάξο και όσοι βρέθηκαν εκεί, κάθε χρόνο ξαναγυρνάνε. Μήπως φέτος είναι και η δική σου σειρά;

2.jpg

Αρχαιοελληνικοί μύθοι, φαντασμαγορικά δρώμενα και κυκλαδίτικα έθιμα σε προσκαλούν στο μαγευτικό νησί του Αιγαίου, με την αρχέγονη ομορφιά και τις πιο γοητευτικές εκδηλώσεις της Αποκριάς!

Λάβε μέρος στον διαγωνισμό του Athens Voice Radio 102.5 και διεκδίκησε ένα τριήμερο 2 ατόμων στη Νάξο, για τις 9-11 Μαρτίου 2019.

Εάν είσαι εσύ ο τυχερός νικητής, θα κερδίσεις:

  • δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια από την Blue Star Ferries, για τη μεταφορά σου από και προς το νησί,
  • τριήμερη διαμονή στο Grottahotel, στη Χώρα Νάξου, εκεί όπου «χτυπάει» η καρδιά του Καρναβαλιού,
  • καθώς και ένα γεύμα στο ammosseafoodrestaurant!

Μέσα στο δωμάτιό σου, θα σε περιμένει το Naxos Carnival Kit, με όλα τα απαραίτητα για τη μεταμφίεσή σου, αναμνηστικά δώρα και, φυσικά, το ειδικό βραχιολάκι «Naxos Carnival», με το οποίο ξεκλειδώνεις μοναδικές εκπτώσεις, τόσο σε επιλεγμένα εστιατόρια και καταστήματα, όσο και στα ΚΤΕΛ Νάξου για τις μετακινήσεις σου μέσα στο νησί!

Ακολουθήστε το account του Athens Voice Radio 102.5 στο Instagram, κάντε στο σχετικό ποστ like και mention τον φίλο ή τη φίλη που θα πάρετε μαζί σας αν κερδίσετε.

Η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα 4 Μαρτίου.

Μπες στο naxoscarnival.com και ετοιμάσου για ένα συναρπαστικό ταξίδι στην αποκριάτικη Νάξο! 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ