Athens Voice Radio 102.5

Ο Στέφανος Ρόκος στην εκπομπή της Θάλειας Καραμολέγκου στο Athens Voice Radio 102.5

Ένας πολύ ξεχωριστός σύγχρονος ζωγράφος, που τα έργα του είναι φτιαγμένα τόσο με έντονα χρώματα όσο και με μουσική έντονων συγκινήσεων!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
fot._dimitris_legakis_5.jpg
Φωτογραφία: Δημήτρης Λεγάκης

Ο Στέφανος Ρόκος έρχεται στο Athens Voice Radio 102.5, στην εκπομπή της Θάλειας Καραμολέγκου, την Τετάρτη 8 Μαΐου, στις 20:00

Την Τετάρτη 8 Μαΐου, στις 20:00, μας επισκέπτεται ένας πολύ ξεχωριστός σύγχρονος ζωγράφος, που τα έργα του είναι φτιαγμένα τόσο με έντονα χρώματα όσο και με μουσική έντονων συγκινήσεων!

12._darker_with_the_day.jpg
Darker with the Day

1._as_i_sat_sadly_by_her_side.jpg
As I Sat Sadly by her Side

Το εγχείρημα του Στέφανου Ρόκου να προσεγγίσει εικαστικά το άλμπουμ των Nick Cave & The Bad Seeds “No More Shall We Part”, με την έκδοση ενός καλλιτεχνικού βιβλίου και τη μεγάλη έκθεση στο Μουσείο Μπενάκη, που ήδη έχουν επισκεφθεί εκατοντάδες κόσμου, «ολοκληρώνεται» και μουσικά με μια συναυλία στο αίθριο του Μουσείου, την Πέμπτη 9 Μαΐου.

2._and_no_more_shall_we_part.jpg
And no more shall we part

9._the_sorrowful_wife.jpg
The Sorrowful Wife


Λίγες μέρες πριν τη λήξη της έκθεσης που έκανε πρόσφατα πρεμιέρα στο Μουσείο Μπενάκη στην Πειραιώς, μια εκλεκτή παρέα μουσικών από την ελληνική και διεθνή σκηνή θα παίξουν live ολόκληρο το άλμπουμ “No More Shall We Part”.

3._hallelujah.jpg
Hallelujah

11._gates_to_the_garden.jpg
Gates to the Garden


Στη συναυλία συμμετέχουν οι Jim Sclavunos (Nick Cave & the Bad Seeds, Sonic Youth, The Cramps, The Vanity Set κ.ά.), Eleanor Friedberger (The Fiery Furnaces), Stef Kamil Carlens (dEUS, Zita Swoon), Illegal Operation και The Callas.

4._love_letter.jpg
Love Letter

Απόψε θα πάρουμε μια πρόγευση του αυριανού event στο Athens Voice 102.5 αλλά θα μιλήσουμε και για ζωγραφική, μιας και ο Στέφανος Ρόκος τα τελευταία χρόνια εκπροσωπεί με τα έργα του τη χώρα μας σε αρκετές διεθνείς διοργανώσεις.

Συντονιστείτε στις 20:00 στο Athens Voice Radio!

7._oh_my_lord.jpg
Oh my Lord

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ