Visual Browsing
Το πρώτο παπούτσι στα δικά σου μέτρα

Το πρώτο παπούτσι στα δικά σου μέτρα

Η Reebok φέρνει την επανάσταση στο τρέξιμο με το ZPump Fusion

Επανάσταση στο τρέξιμο τώρα! Για πρώτη φορά δεν χρειάζεται να δοκιμάσεις αν ταιριάζεις εσύ μέσα σε ένα παπούτσι. Προσαρμόζεται αυτό σε σένα και γι’ αυτό ανυπομονούμε να βγει στις αγορές το καινούργιο running παπούτσι με τη νέα τεχνολογία ZPump Fusion της Reebok! Τι είναι ακριβώς; Ένα παπούτσι τρεξίματος με την τεχνολογία, ZPump. Ένα σύστημα με αέρα που καθώς φουσκώνει παίρνει το καλούπι του ποδιού εξασφαλίζοντας μέγιστη εφαρμογή.

image

Ας μας εξηγήσει καλύτερα ο εφευρέτης της τεχνολογίας Pump και Head of Advanced Concepts της Reebok, Paul Litchfield:

«Το ZPump Fusion αντιπροσωπεύει μία επαναστατική νέα προσέγγιση στην τεχνολογία The Pump. Πολλά running παπούτσια κατασκευάζονται γύρω από μία άκαμπτη, εργοστασιακή φόρμα, η οποία δε μπορεί να είναι αντιπροσωπευτική του κάθε ποδιού. Το ZPump Fusion όταν δεν είναι γεμάτο αέρα δεν έχει κάποια δεδομένη φόρμα ποδιού. Παίρνει το μοναδικό σχήμα του ποδιού μόνο όταν φορεθεί και γεμίσει αέρα από τον εκάστοτε δρομέα».

Η Reebok, που μας έχει συνηθίσει σε fitness καινοτομίες, τώρα κάνει ακόμη ένα επαναστατικό βήμα. Όπως συνεχίζει ο Litchfield: «Ανταποκρίνεται στο σχήμα του ποδιού με αποτέλεσμα να προσαρμόζεται σε αυτό και να «κλειδώνει» στο πόδι όταν τρέχουμε. Για να εξασφαλίσουμε την επιθυμητή φόρμα μπορεί να χρειαστούμε 3 pumps ή 8, γι’ αυτό και το παπούτσι προσαρμόζεται τέλεια στον καθένα από εμάς ξεχωριστά».

Γιατί είναι πραγματικά διαφορετικό:

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά running παπούτσια, που κατασκευάζονται από 40 διαφορετικά κομμάτια, το ZPump Fusion αποτελείται από 3 τμήματα, με αποτέλεσμα το παπούτσι να έχει ελαστική φόρμα η οποία δεν περιορίζει την κίνηση του ποδιού. Τα 3 αυτά τμήματα του ZPump Fusion συνεργάζονται για τέλεια εφαρμογή και έλεγχο.

1. Τεχνολογία Pump – Το επαναστατικό καλούπι που γεμίζει με αέρα είναι ελαφρύ και όταν «φουσκώσει» αλλάζει σχήμα ανάλογα με τις καμπύλες του ποδιού, με αποτέλεσμα η φόρμα να προσαρμόζεται και να σταθεροποιείται πάνω στο πόδι. Έτσι εξασφαλίζονται ακόμη καλύτερες επιδόσεις.

2. Fusion Sleeve – Σαν ελαστικό γάντι, το Fusion Sleeve μπορεί να επιμηκύνεται προς όλες τις κατευθύνσεις ενώ ταυτόχρονα συγκρατεί μαζί όλα τα τμήματα του ZPump Fusion. Ελαφρύ και χωρίς ραφές, το Fusion Sleeve διοχετεύει την τεχνολογία The Pump στο πόδι κάθε δρομέα παρέχοντας έτσι καλύτερο έλεγχο και άνεση κατά το τρέξιμο.

3. Εξωτερική σόλα ZRATED – Σε running παπούτσια που προορίζονται για τρέξιμο έντονου ρυθμού, είναι σημαντικό η εξωτερική σόλα να μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές ταχύτητες που σημειώνονται και αυτό εξασφαλίζεται εδώ με την εξωτερική σόλα ZRATED. Εμπνευσμένη από τα υψηλής απόδοσης ελαστικά ZRATED, οι ακμές και τα αυλάκια που διαθέτει η σόλα αυτή, προσφέρουν καλύτερο κράτημα και έλεγχο ώστε οι δρομείς να μπορούν να σταματούν, να ξεκινούν και να στρίβουν σε μια στιγμή.

image

Με ένα πάτημα του The Pump, αέρας διαχέεται μέσω ειδικής βαλβίδας σε όλο το καλούπι ώστε αυτό να «φουσκώσει» και να αγκαλιάσει το πέλμα στο πάνω μέρος και γύρω από τη φτέρνα με τρόπο που είναι μοναδικός για κάθε πόδι. Για να απελευθερωθεί ο αέρας, οι δρομείς μπορούν να πιέσουν την ειδική βαλβίδα απελευθέρωσης.

Η εξέλιξη της τεχνολογίας The Pump μέσα από το μοναδικό ZPump Fusion είναι μέρος της αποστολής της Reebok να αλλάξει τον τρόπο που οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται και βιώνουν το fitness. Στη Reebok, fitness σημαίνει πολλά περισσότερα από απλή φυσική εξάσκηση. Το brand πιστεύει πως το fitness έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει τις ζωές των ανθρώπων ακονίζοντας το μυαλό, ενθαρρύνοντας το πνεύμα και απελευθερώνοντας τις δυνατότητές τους.

«Η Reebok πιστεύει πως με το να ωθούμε τον εαυτό μας στα άκρα και δοκιμάζοντας τα όριά μας, γινόμαστε καλύτεροι αθλητές, αρχηγοί, γονείς και φίλοι. Υιοθετώντας την προσέγγιση της Reebok για ένα fitness lifestyle μπορείς να στοχεύσεις να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου σε κοινωνικό, πνευματικό και σωματικό επίπεδο. Για να είσαι σε αρμονία με εκείνη τη φυσική, πιο ανθρώπινη πλευρά του εαυτού σου, που το fitness μπορεί να εκμεταλλευτεί», λέει ο Matt O’Toole, Πρόεδρος της Reebok.

Το νέο Reebok ZPump Fusion είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών από 10 Μαρτίου

Μάθε περισσότερα για το ZPump Fusion εδώ.

Advertisement

Δειτε επισης

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5