Market

RowentaΧ-Ο: Παρουσιάστηκε η νέα πρωτοποριακή ασύρματη σκούπα χωρίς σακούλα

Αλλάζει τα δεδομένα της κατηγορίας της και διευκολύνει στην καθημερινότητα.

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
pan_0135.jpg
Defingou

Rowenta Greece: Επίσημη παρουσίαση της νέας πρωτοποριακής ασύρματης σκούπας Rowenta X-O.

Σε ένα φουτουριστικό σκηνικό, στον κήπο του πολυχώρου Anassa City Events, η Rowenta παρουσίασε για πρώτη φορά σε εκπροσώπους των ΜΜΕ και του κλάδου των ηλεκτρικών συσκευών τη νέα πρωτοποριακή ασύρματη σκούπα χωρίς σακούλα RowentaΧ-Ο. 

Πιστή στις διαχρονικές αξίες του brand, που γεννήθηκε το 1909 στη Γερμανία, και έχοντας πάντα ως στόχο την καινοτομία και την προώθηση του «Rowenta Enjoy Technology», η Rowenta παρουσίασε ένα προϊόν που αλλάζει τα δεδομένα της κατηγορίας του και διευκολύνει στην καθημερινότητα.

Το ντεμπούτο της επί σκηνής έκανε η Χ-Ο μέσω ενός χορευτικού act από την ομάδα Defingou, αναδεικνύοντας την ευελιξία και άνεση κίνησης.

pan_0143.jpg
Ζέτα Μακρυπούλια, Παναγιώτης Χατζηδάκης

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία στη συνέχεια υποδέχτηκε στη σκηνή τον Παναγιώτη Χατζηδάκη. Σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό που ήταν ειδικά διαμορφωμένο σαν ένα σαλόνι σπιτιού, παρουσίασαν μαζί τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη της σκούπας RowentaΧ-Ο.

pan_0163.jpg
Ζέτα Φωτοπούλου, Άντα Βουλουμάνου, Τζίνα Σταθουλοπούλου, Ζέτα Μακρυπούλια, Κωνσταντίνα Ιντζίδη, Μπεατρίς Σεροπιάν, Ευαγγελία Μορφιάδου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ