Market

33 Squared – The Bar: Σημείο αναφοράς στα Βριλήσσια τα τελευταία 5 χρόνια

Ένα ευφάνταστο cocktail bar αλλά και η καινοτομία του Booz In a Box

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
33_foto_3.jpg

Το 33 Squared – The Bar, το hot spot στα Βριλήσσια, έκλεισε 5 χρόνια λειτουργίας

Όλα ξεκινούν 5 χρόνια πριν, όταν ο Φώτης Φωτιάδης και ο Στέλιος Λάγιος, μετά την πρώτη τους επαφή στο θρυλικό Local της Κηφισιάς και 12 χρόνια συνολικής συνεργασίας, αποφάσισαν πως τη μοναδικότητα είναι ωραίο να την απολαμβάνεις και να τη μοιράζεσαι. Έτσι δημιούργησαν το 33 Squared – The Bar, το οποίο εδώ και 5 χρόνια αποτελεί σημείο αναφοράς για τα Βριλήσσια αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Και οι δύο πιστεύουν ότι ο επισκέπτης πρέπει να έχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία διασκέδασης και απόλαυσης, ξεκινώντας με την είσοδο στον χώρο. Η μοντέρνα και ξεκούραστη διακόσμηση του δροσερού κήπου σε κάνει να ξεχνάς ότι είσαι στην πόλη, ζώντας την απόλυτη εκδοχή του Summer in the city.

33_foto_2.jpg

Στη συνέχεια η ομάδα του 33 Squared – The Bar επιμελείται τα ποτά και τα κοκτέιλ που έχουν στόχο να αντιλαμβάνεσαι τις φρέσκιες πρώτες ύλες, προσαρμόζοντας τις πιο κλασικές συνταγές στα trends και τις ανάγκες της εποχής. Παράλληλα, το relaxed & cool vibe του 33 Squared – The Bar πλαισιώνουν οι mainstream και όχι μόνο playlists, που έχουν επιμεληθεί οι κορυφαίοι του χώρου.

33_foto_1.jpg

Έτσι λοιπόν, έχοντας εδώ και 5 χρόνια χαράξει τη δική του διαδρομή ως το πιο ευφάνταστο cocktail bar της περιοχής και της ευρύτερης εμβέλειας, θέτει σε εφαρμογή κι άλλες επιχειρηματικές πράξεις. Η αρχή έχει ήδη γίνει με το ευρηματικό project του Booz In A Box – Cocktail Delivery Service, που δημιουργήθηκε εν μέσω της πανδημικής κρίσης με στόχο να μπορείς να απολαμβάνεις τα πιο ιδιαίτερα DIY (φτιάξ’ το μόνο σου) cocktails για μοναδική και ασφαλή εμπειρία απόλαυσης στην άνεση του σπιτιού σου! Το Booz In a Box γίνεται ο προσωπικός σου bartender, μέσα από έναν κατάλογο με classic και signature επιλογές, «σερβίροντας» στα ποτήρια μοναδικές γεύσεις.

33_foto_4.jpg

Μια επίσκεψη στο hot spot των Βορείων Προαστίων θα σας πείσει για όλα τα παραπάνω.

Το 33 Squared – The Bar είναι ανοιχτό όλη την εβδομάδα από τις 18:00 έως τις 02:00. Τηλέφωνο κρατήσεων 210-6821033, Πλατεία Αναλήψεως 4, Βριλήσσια

Social: Facebook: 33 Squared-The Bar, Instagram: 33squaredthebar, Facebook: Booz In a Box, Instagram: Boozinaboxx

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ