Market

Affidea: Πανευρωπαϊκή πιστοποίηση για Τμήματα Πυρηνικής Ιατρικής

Για την ποιότητα των διενεργούμενων εξετάσεων και το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

115151-718269.jpg
Market News
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φωτογραφία από το επίσημο φυλλάδιο της Affidea.

Αναφορά στην αξιοπιστία των διαγνωστικών εξετάσεων & υπηρεσιών που παρέχονται στους εξεταζόμενους πάντα με τις σταθερές αξίες & αρχές του Ομίλου Affidea.

Στην ολοκλήρωση πιστοποίησης των τμημάτων Πυρηνικής Ιατρικής από τον Πανευρωπαϊκό Οργανισμό UEMS (European Union of Medical Specialist) προχώρησε ο Όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea.

Φωτογραφία με έναν γιατρό και έναν ασθενή.

Μαζί με το τμήμα Πυρηνικής Ιατρικής του Ηρακλείου Κρήτης, το οποίο πιστοποιήθηκε επιπρόσθετα και σαν Κέντρο Εκπαίδευσης στην συγκεκριμένη ειδικότητα, όλα τα τμήματα Πυρηνικής Ιατρικής του Ομίλου Affidea στην Ελλάδα έλαβαν πιστοποίηση για την ποιότητα των διενεργούμενων εξετάσεων, επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών του Ομίλου.

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση αφορά στην αξιοπιστία των διαγνωστικών εξετάσεων και υπηρεσιών που παρέχονται στους εξεταζόμενους, πάντα με γνώμονα τις σταθερές αξίες και αρχές του Ομίλου Affidea: αξιοπιστία στη διάγνωση, καινοτομία στις πρακτικές, αμοιβαιότητα στη σχέση με τους ασθενείς και τους γιατρούς.  

Το σημαντικό όφελος της πιστοποίησης των Τμημάτων Πυρηνικής Ιατρικής είναι η βελτίωση όσον αφορά την διαχείριση των ασθενών, θέτοντας υψηλά κριτήρια ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μεταξύ άλλων, αξίζει επίσης να σημειωθεί η συνεχής βελτίωση και η αυστηρή τήρηση των παραμέτρων ακτινοπροστασίας για τους εξεταζόμενους, τους οικείους τους και το προσωπικό των κέντρων, η βελτίωση της οργάνωσης στην καθημερινή λειτουργία των τμημάτων Πυρηνικής Ιατρικής και τέλος η προώθηση υψηλών προτύπων ιατρικής εκπαίδευσης, πρακτικής και φροντίδας υγείας.

Τα τμήματα Πυρηνικής Ιατρικής του Ομίλου Affidea στην Ελλάδα λειτουργούν από το 2005, με καταξιωμένο ιατρικό προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό, πραγματοποιώντας ένα ευρύ φάσμα εξετάσεων της Πυρηνικής Ιατρικής, όπως σπινθηρογραφήματα αιματώσεως μυοκαρδίου, πνευμόνων, οστών, θυρεοειδούς/παραθυρεοειδών, νεφρών κλπ, καλύπτοντας την ευρύτερη περιοχή στη Βάρη Αττικής, στη Σπάρτη, στα Χανιά και στο Ηράκλειο Κρήτης. Ο σεβασμός προς τον άνθρωπο, οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και η διαρκής εξέλιξη αποτελούν τον πυλώνα λειτουργίας των διαγνωστικών κέντρων Affidea, τα οποία έχουν κερδίσει εδώ και χρόνια την εμπιστοσύνη των εξεταζόμενων.

Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος του Ομίλου Affidea για την κλασική Πυρηνική Ιατρική,  Dr. Ιωάννης Μανούσακας, ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους που συμμετείχαν στις διαδικασίες της πιστοποίησης, και ιδιαίτερα τον CMO του Ομίλου Affidea Dr. Alessandro Roncacci, καθώς και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Affidea Ελλάδος κ. Θεόδωρο Καρούτζο, για την υποστήριξή τους, και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις συνεχείς επιτυχίες και το υψηλό επίπεδο εξετάσεων και υπηρεσιών που προσφέρουν στους ασθενείς. 

«Αναμφίβολα, η πιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών έρχεται να αναδείξει την ποιότητα και την ασφάλεια των υπηρεσιών υγείας του Ομίλου. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το έργο που έχει γίνει μέχρι στιγμής δείχνει τον δρόμο, καθώς η ύπαρξη πιστοποιημένων ιατρικών μονάδων εντάσσεται ως βασικό προαπαιτούμενο στα προγράμματα υγείας και στις συνεργασίες με εγκεκριμένους φορείς», τόνισε ο Dr. Μανούσακας.

Από την πλευρά του ο Επιστημονικός Διευθυντής της Affidea Ελλάδος, κ. Δημήτριος Δαραβίγκας, ανέφερε σχετικά: «Θεμέλιος λίθος της δημιουργίας της Affidea ήταν η κοινή επιθυμία των επιστημόνων της ομάδας όχι μόνο να καλύψουν τις πραγματικές ανάγκες των ασθενών, αλλά να φέρουν την επιστήμη και την προσφορά υπηρεσιών υγείας πιο κοντά στον άνθρωπο. Η συνέπεια στην έγκυρη και ολοκληρωμένη διάγνωση και ο σεβασμός στον εξεταζόμενο έχουν καθιερώσει σήμερα την Affidea ως τον πιο αξιόπιστο πρωτοβάθμιο φορέα υγείας στην Ελλάδα, συμβάλλοντας σημαντικά στο έργο της ιατρικής κοινότηταςκαι στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ