Market

Μαγνητικά Πεδία: Όσα έγιναν στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας που θα προβάλλεται από το Cinobo

Η ταινία προβάλλεται από 19 Μαΐου στους κινηματογράφους και σύντομα αποκλειστικά στο cinobo.com

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
_t759618.jpg

Τα Μαγνητικά Πεδία ξεκίνησαν να “εκπέμπουν” με μια μεγάλη πρεμιέρα.

Παρουσία σκηνοθέτη και συντελεστών, και μεταξύ εκλεκτών φίλων και συνεργατών, πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της ταινίας Μαγνητικά Πεδία, που προβάλλεται από 19 Μαΐου στους κινηματογράφους και σύντομα αποκλειστικά στο cinobo.com

Τη Δευτέρα 16 Μαΐου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας του Γιώργου Γούση Μαγνητικά Πεδία στον θερινό κινηματογράφο Φλερύ. Παρόντες ο σκηνοθέτης, οι πρωταγωνιστές Έλενα Τοπαλίδου και Αντώνης Τσιοτσιόπουλος και οι υπόλοιποι συντελεστές της ταινίας, η ομάδα παραγωγής της ταινίας Heretic, αλλά και πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό χώρο. Μετά την προβολή, ακολούθησε πάρτι για τους καλεσμένους, με μουσική από τον Blue Lagoon (Kormoranos).

_t759139.jpg

_t759567.jpg

Τα Μαγνητικά Πεδία, η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του κομίστα Γιώργου Γούση, κέρδισαν τις καρδιές κοινού και κριτικών στο περσινό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης όπου απέσπασαν 6 βραβεία (μεταξύ των οποίων τον Χρυσό Αλέξανδρο), ενώ είναι τώρα υποψήφια για 7 βραβεία Ίρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Από 19 Μαΐου προβάλλονται στους κινηματογράφους της χώρας από το Cinobo.

_t759392.jpg

_t759283.jpg

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Γιώργος Γούσης, δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που επιτέλους η ταινία μέσω του Cinobo θα φτάσει στους θεατές των θερινών σινεμά. Εύχομαι να μας δώσουν την ευκαιρία να τους ψυχαγωγήσουμε, να απολαύσουν την ταινία και να κουβαλήσουν κάτι από αυτή μαζί τους όταν φύγουν από το σινεμά. Αυτό θα ήταν η μεγαλύτερη χαρά για εμάς».

Λίγες πληροφορίες για την ταινία
Στα βήματα της τριλογίας Πριν το Ξημέρωμα, Πριν το Ηλιοβασίλεμα, Πριν τα Μεσάνυχτα, το συγκινητικό και τρυφερό road movie με μεγάλη καρδιά, αφηγείται την ιστορία δυο ανθρώπων που, μετά την τυχαία συνάντησή τους φτάνοντας στην Κεφαλονιά, αποφασίζουν να περιπλανηθούν μαζί στο νησί σε αναζήτηση του κατάλληλου μέρους να θάψουν ένα μεταλλικό κουτί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ