Market

Herbalife Nutrition: διπλή διάκριση στα Fitness Awards 2022

Προϊόντα υψηλής ποιότητας που βοηθούν τους ανθρώπους να πετύχουν τους διατροφικούς και αθλητικούς τους στόχους

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Herbalife Nutrition: διπλή διάκριση στα Fitness Awards 2022
Ναταλία Μελισσινού, Μάντη Περσάκη, Μαρία Τσατσάκη, Νίκος Φραγκούλης


Με δύο χρυσά βραβεία τιμήθηκε η Herbalife Nutrition στα «Fitness Awards 2022» στον τομέα του Fitness.

Με δύο χρυσά βραβεία τιμήθηκε η Herbalife Nutrition στα «Fitness Awards 2022», που διοργανώθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τους πρωτοπόρους στον τομέα του Fitness.

Η No #1 εταιρεία στον κόσμο στις κατηγορίες των υποκατάστατων γεύματος και των πρωτεϊνούχων συμπληρωμάτων διατροφής συνδυαστικά*, έλαβε το GOLD βραβείο στην κατηγορία «Best Meal Replacement» με το κορυφαίο Πρωτεϊνούχο Ρόφημα Formula 1 Sport της σειράς αθλητικής διατροφής Herbalife24® ένα υγιεινό και θρεπτικό υποκατάστατο γεύματος με γεύση Vanilla Cream, ειδικά σχεδιασμένο για όσους αθλούνται και για όσους έχουν έναν έντονο και δραστήριο τρόπο ζωής και παράλληλα ενδιαφέρονται να διατηρήσουν σωστές διατροφικές συνήθειες.

Παράλληλα, η Herbalife Nutrition τιμήθηκε με το βραβείο GOLD και στην κατηγορία «Best Product for Hydration» με το Hydrate της σειράς αθλητικής διατροφής Herbalife24®, ένα ποτό ηλεκτρολυτών με μια μοναδική γεύση πορτοκάλι χωρίς θερμίδες που έχει σχεδιαστεί για την ενίσχυση της απορρόφησης του νερού. Η κορυφαία σύνθεσή του το καθιστά ιδανικό για ενυδάτωση πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την άσκηση, εξασφαλίζοντας τα απαραίτητα ποσοστά νερού στο σώμα του ασκούμενου.

Η Γενική Διευθύντρια της Herbalife Nutrition Ελλάδας, Κύπρου & Λιβάνου, Ναταλία Μελισσινού, δήλωσε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι που η Herbalife Nutrition κατόρθωσε για μία ακόμη φορά να αποσπάσει την κορυφαία διάκριση σε δύο πολύ ανταγωνιστικές κατηγορίες. Η αδιάλειπτη καινοτομία σε προϊόντα υψηλής ποιότητας που βοηθούν τους ανθρώπους να πετύχουν τους διατροφικούς και αθλητικούς τους στόχους, αποτελεί το επίκεντρο της δουλειάς μας και αυτό για το οποίο θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά».

*Πηγή: Euromonitor International, Consumer Health, έκδοση 2022, σύμφωνα με τον ορισμό των υποκατάστατων γεύματος και των πρωτεϊνούχων συμπληρωμάτων διατροφής, % μερίδιο GBO σε συνδυαστικές πωλήσεις λιανικής σε αξία RSP, δεδομένα 2021

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ