Nέα συλλογή TEZENIS Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022

Mεγάλη ποικιλία με απαλές, κομψές αποχρώσεις που εναλλάσσονται με πιο έντονα χρώματα, floral σχέδια και κομψή δαντέλα sangallo.

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

TEZENIS: Pop art, παστέλ και ρομαντική εξοχή. Η συλλογή Άνοιξη Καλοκαίρι '22 είναι νεανική, on-trend και πάνω απ’ όλα ξεχωρίζει για τον χαρακτήρα της.

Pop art, παστέλ και ρομαντική εξοχή. Η συλλογή TEZENIS Άνοιξη/Καλοκαίρι '22 είναι νεανική, διορατική, on-trend και πάνω απ’ όλα ξεχωρίζει για τον πολύπλευρο χαρακτήρα της.

Πρωταγωνιστούν διαφορετικά ρούχα και στυλ σε μεγάλη ποικιλία με απαλές, κομψές αποχρώσεις που εναλλάσσονται με πιο έντονα χρώματα, floral σχέδια και κομψή δαντέλα sangallo.

H χαλαρή College collection με πηγή έμπνευσης το στυλ του αμερικάνικου πανεπιστημίου, διαθέτει από κολεγιακά prints μέχρι ελαστικές τιράντες με logo που θα σας θυμίσουν το χτύπημα του κουδουνιού.

Super άνετες και sporty, οι μονόχρωμες ολόσωμες φόρμες είναι τα διαχρονικά must haves για κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα, έτοιμες να φορεθούν σε ευχάριστες, καλοκαιρινές μέρες για μοναδικό, εντυπωσιακό στυλ.

Οι maxi ρίγες επιστρέφουν σε διαχρονικά πόλο πουκάμισα με fresh pop art χρώματα.

Pastel vintage, μία σειρά που εμπνέεται από το ζαχαρωτό μαλλί της γριάς.

Η παλέτα με το ζαχαρένιο χρώμα περιλαμβάνει παστέλ αποχρώσεις και διακριτικές δαντελένιες λεπτομέρειες που διακοσμούν ριμπ και σατέν τοπ αναδεικνύοντας και κολακεύοντας τη σιλουέτα.

Το mood της σειράς ενισχύεται ακόμα περισσότερο με vintage σχέδια, δημιουργώντας μία στιλιστική ζωντάνια που εκπλήσσει με γλυκό τρόπο.

Η βασική συλλογή ανήκει στη wish list κάθε γυναίκας και συμβολίζει τη φρεσκάδα, άνεση και πρακτικότητα.

Romantic memories, μία σειρά που γοητεύει και εκπλήσσει.

Χαρακτηρίζεται από floral σχέδια, δαντέλα sangallo και retro denim, σχεδιασμένη να σας ταξιδέψει πίσω στο χρόνο ενώ παραμένετε on-trend.

Τα διαφανή babydolls είναι θηλυκά και κομψά παραπέμποντας στο αγαπημένο «country dream», όπως και τα μπουστάκια με τα λατρεμένα micro-floral σχέδια.

Οι ολόσωμες φόρμες, τα τοπ, τα παντελόνια και τα lingerie sets, είναι ιδανικά για mixing and matching και αποπνέουν έναν αέρα καινοτομίας και πρακτικής προσέγγισης τόσο για casual όσο και για chic στυλ.

Kαι τη σεζόν SS ’22, η ποιότητα και η ομορφιά συνδυάζονται σε μία μεγάλη γκάμα ρούχων που χαρίζουν έντονο αυθεντικό ύφος σε κάθε outfit.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice