Market

Η KRAFT Paints γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Χρωμάτων

Με τα πιο όμορφα και χρωματιστά t-shirts!

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η KRAFT Paints γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Χρωμάτων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χρωμάτων τη Δευτέρα 21 Μαρτίου, η KRAFT Paints γιορτάζει το χρώμα και δημιουργεί τα πιο όμορφα και χρωματιστά t-shirts.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χρωμάτων τη Δευτέρα 21 Μαρτίου, η KRAFT Paints γιορτάζει το χρώμα και δημιουργεί τα πιο όμορφα και χρωματιστά t-shirts, εμπνευσμένα από τη φύση και τα χρώματα που υπάρχουν στο φυσικό τοπίο της Ελλάδας. Τα t-shirts αναδεικνύουν τα 4 επιλεγμένα χρώματα της Colors of Greece Collection, CG731 Mistirio Dasos /F, CG747 Boubouki /F, CG646 Voukamvilia και CG405 Paparouna.

Η απόχρωση CG731 Mistirio Dasos /F είναι εμπνευσμένη από τα δάση που φιλοξενούν παραπάνω από τα τρία τέταρτα της παγκόσμιας ζωής στην ξηρά, αποτελούν ένα πολύπλοκο ιστό οργανισμών και είναι γεμάτα χρώματα. Η ιδιαίτερη απόχρωση CG747 Boubouki /F έχει δημιουργηθεί με έμπνευση το μπουμπούκι που είναι ένας εμβρυϊκός βλαστός και εμφανίζεται συνήθως στην άκρη του φύλλου. Μόλις σχηματιστεί, μπορεί να παραμείνει για κάποιο χρονικό διάστημα σε κατάσταση αδράνειας ή να σχηματιστεί βλαστό αμέσως. Το χρώμα του μπορεί να ποικίλλει από το αγνό λευκό έως τα δυναμικά ροζ και πράσινα.

Η βουκαμβίλια είναι ένα χαρακτηριστικό φυτό των ελληνικών νησιών που είναι αρκετά ανθεκτικό στην ξηρασία, αγαπά τον ήλιο κι έχει τεράστια γκάμα χρώματος. Έτσι, η KRAFT Paints έχει δώσει σε ένα από τα t-shirt που δημιούργησε την απόχρωση CG646 Voukamvilia, που θυμίζει σε όλους το ανέμελο ελληνικό καλοκαίρι. Η συλλογή με t-shirts ολοκληρώνεται με την απόχρωση CG405 Paparouna, που είναι ένας ανθός με λεπτή ομορφιά και υφή σαν απαλό ύφασμα και καταλαμβάνει κάθε κομμάτι γης κατά την άνοιξη που ανθεί, με τα έντονα και ζεστά του χρώματα. Το χρώμα του είναι τολμηρό και σίγουρα κυριαρχεί.

Γιορτάστε κι εσείς το χρώμα και ανακαλύψτε τις πιο μοναδικές αποχρώσεις της Colors of Greece Collection.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ