Market

Lenovo Official Store: Ο νέος απόλυτος τεχνολογικός προορισμός

Το νέο κατάστημα της Lenovo ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία του στο The Mall Athens

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Lenovo Official Store: Ο νέος απόλυτος τεχνολογικός προορισμός

To Lenovo Official Store, o νέος, απόλυτος τεχνολογικός προορισμός σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό Celebration Event

Από την Πέμπτη 17 Μαρτίου έως και το Σάββατο 19 Μαρτίου το Lenovo Official Store στο 3ο επίπεδο του THE MALL ATHENS σας υποδέχεται με δώρα για όλους.
Βρείτε τις ομάδες Lenovo στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους της στο THE MALL ATHENS, ζητήστε την gift bag και με τον μοναδικό κωδικό που θα βρείτε μέσα… το Lenovo Official Store σας περιμένει για να παραλάβετε το δικό σας δώρο.

Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται γιατί με τη συμμετοχή σας μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση για ανεπανάληπτα laptop Lenovo.

Συγκεκριμένα, δυο τυχεροί θα κερδίσουν από ένα Lenovo Yoga Slim 7 - το εξαιρετικά κομψό laptop που συνδυάζει μέγιστες επιδόσεις και φορητότητα - και ένα Lenovo Legion 5 - το εκπληκτικό και πανίσχυρο laptop που προσφέρει απρόσκοπτο gaming.

Ένας υπερ-τυχερός, θα κερδίσει το καινοτόμο προϊόν τεχνολογίας ThinkPad X1 Fold, το πρώτο laptop στον κόσμο με αναδιπλούμενη οθόνη.

Το νέο κατάστημα της Lenovo, του Νο1 κατασκευαστή ηλεκτρονικών υπολογιστών στον κόσμο, ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία του στο τρίτο επίπεδο του The Mall Athens, διαμορφώνοντας τον νέο, απόλυτο τεχνολογικό προορισμό.

Το Lenovo Official Store είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της Lenovo με την Oktabit, και υποδέχεται το κοινό, για να παρουσιάσει το σύνολο των προϊόντων που προσφέρει η εταιρεία από tablet, laptop και σταθερούς υπολογιστές, έως και πληθώρα αξεσουάρ και περιφερειακά που μπορούν να απογειώσουν την παραγωγικότητα στο home office ή και στο γραφείο.

Παράλληλα, προσφέρει για πρώτη φορά στους επισκέπτες τη δυνατότητα  να γνωρίσουν από κοντά το σύνολο των επαγγελματικών -ThinkPad, ThinkBook- και καταναλωτικών σειρών - Yoga, Legion, IdeaPad -  της Lenovo, αλλά και να ενημερωθούν από το εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματος για τις λύσεις τεχνολογίας που ταιριάζουν σε κάθε ανάγκη και προφίλ χρήστη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ