Market

Ήρθε το 1+1 από το efood: Κεράστε το

Μπείτε στο efood έως τις 27 Φεβρουαρίου, πατήστε το φίλτρο 1+1, διαλέξτε αυτό που τραβάει η όρεξή σας, παίρνοντας ακόμα ένα κερασμένο

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ήρθε το 1+1 από το efood
Ήρθε το 1+1 από το efood

efood: Γιατί να μοιραστείτε την τελευταία σας μπουκιά όταν μπορείτε να κεράσετε ολόκληρη μερίδα;

Πολλοί θα σας πουν πόσο σημαντικό είναι να μοιράζεστε. «Δε θα διαφωνήσουμε, απλώς θα ρωτήσουμε: γιατί να μοιράζεσαι, όταν μπορείς να κεράσεις;»

Μπείτε στο efood έως τις 27 Φεβρουαρίου, πατήστε το φίλτρο 1+1, βρείτε χιλιάδες προσφορές σε φαγητό, σε καφέ, σε αγαπημένα καταστήματα της γειτονιάς σας και διαλέξτε αυτό που τραβάει η όρεξή σας, παίρνοντας ακόμα ένα κερασμένο.

Και η τύχη σας δε σταματάει εδώ: αυτή τη φορά τα καταστήματα που μπορείτε να βρείτε με 1+1 προσφορές, είναι ακόμα περισσότερα για να μην μπορείτε να διαλέξετε τι να πρωτοπάρετε.

1+1 προσφορές από το efood

Για τις επόμενες 3 εβδομάδες δεν χρειάζεται να το μοιραστείτε, κεράστε το με 1+1.


Σχετικά με το efood:
Το efood αποτελεί μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες στην ελληνική αγορά, το οποίο συνεργάζεται σήμερα με περισσότερα από 20.000 καταστήματα, σε 100 πόλεις και απασχολεί περισσότερους από 5.000 εργαζόμενους. Με βάση την τεχνολογία και την καινοτομία, στα 10 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του, αναπτύσσει συνεχώς τις υπηρεσίες του και διευρύνει τις κατηγορίες προϊόντων που διανέμει σε εκατοντάδες χρήστες της πλατφόρμας του, καθημερινά. Τα δύο τελευταία χρόνια συγκαταλέγεται στους σημαντικότερους εργοδότες στην Ελλάδα, με την ανάδειξή του στην πρώτη τριάδα στον θεσμό Best Places to Work. Έχει εντάξει την κοινωνική προσφορά, ως αναπόσπαστο μέρος της λειτουργίας της και μέσω του προγράμματος Love Delivered, στηρίζει περισσότερους από 30 φορείς ετησίως και συνδράμει σε διαφορετικούς κοινωνικούς σκοπούς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ