Market

H Merrithew Pilates και η μέθοδος Stott Pilates στον Όμιλο Fais

Ένα ακόμη brand εξοπλισμού προστίθεται στο portfolio του ομίλου

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H Merrithew Pilates και η μέθοδος Stott Pilates
H Merrithew Pilates και η μέθοδος Stott Pilates στον Όμιλο Fais

Όμιλος Fais: ​Η Merrithew™, το κορυφαίο brand στην κατασκευή premium εξοπλισμού και αξεσουάρ Pilates, κάνει το ντεμπούτο της στην ελληνική αγορά.

Ο Όμιλος Fais συνεχίζει δυναμικά να επενδύει στον χώρο του wellness. Μετά την κορυφαία στον premium γυμναστηριακό εξοπλισμό TECHNOGYM, ένα ακόμη brand εξοπλισμού προστίθεται στο portfolio του ομίλου. Η Merrithew™, το κορυφαίο brand  στην κατασκευή premium εξοπλισμού και αξεσουάρ Pilates εδώ και 33 χρόνια, καναδικής προέλευσης, κάνει το ντεμπούτο της στην ελληνική αγορά.

O εξαιρετικής ποιότητας εξοπλισμός Pilates της Merrithew, τα αξεσουάρ της αλλά και η παγκοσμίου φήμης εκπαιδευτική μέθοδος STOTT PILATES, είναι μερικά μόνον στοιχεία που κάνουν τη Merrithew εξαιρετικά δελεαστική για τον σύγχρονο επαγγελματία που ασχολείται με το fitness, την ευεξία, την αποκατάσταση και την υγειονομική περίθαλψη.

Όμιλος Fais: ​Η Merrithew™, το κορυφαίο brand  στην κατασκευή premium εξοπλισμού και αξεσουάρ Pilates κάνει το ντεμπούτο της στην ελληνική αγορά.
Όμιλος Fais: ​Η Merrithew™, το κορυφαίο brand στην κατασκευή premium εξοπλισμού και αξεσουάρ Pilates κάνει το ντεμπούτο της στην ελληνική αγορά.

Έχοντας ως οδηγό τις πιο σύγχρονες έρευνες για την υγεία και τη φυσική κατάσταση, η εταιρεία Merrithew τις τελευταίες τρεις δεκαετίες καινοτομεί στον χώρο του εξοπλισμού και της εκπαίδευσης και προσφέρει αποτελεσματικές, ασφαλείς και premium λύσεις στους συνεργάτες της αλλά και στους ιδιώτες μέσα από μία πλούσια & ανανεωμένη γκάμα εξοπλισμού αλλά και αξεσουάρ.

Δίνοντας έμφαση στην πολύ-λειτουργικότητα, την ανθεκτικότητα και την υψηλή ποιότητα, έχει αναγνωριστεί ως η καλύτερη στο είδος της στον εξοπλισμό Reformers, Cadillacs, Stability Chairs™ και Barrels, ενώ αποτελεί την πρώτη επιλογή των επαγγελματιών του χώρου.

Από το 1988 η εταιρεία έχει εκπαιδεύσει συνολικά πάνω από 60.000 προπονητές στην παγκοσμίου γνωστή της μέθοδο, STOTT PILATES.
Με την καθοδήγηση από καλά καταρτισμένους Master Trainers, οι εκπαιδεύσεις της μεθόδου STOTT PILATES καλύπτουν τα πάντα, από τη βάση της θεωρίας μέχρι την αθλητική προετοιμασία και την αποκατάσταση. Οι εκπαιδεύσεις προορίζονται για ασκούμενους όλων των ηλικιών, επιπέδων και ικανοτήτων και η υπογραφή της είναι απαράμιλλη στον κλάδο για την ποιότητα και την πληρότητα.

Η ομάδα της Merrithew™ απαρτίζεται από καταρτισμένους επαγγελματίες των κλάδων: Fitness, Wellness, Hospitality, Corporate και Medical Care, οι οποίοι έχουν ως βασικό γνώμονα την αναγνώριση των αναγκών του τελικού χρήστη και την προσαρμογή των συμβουλευτικών υπηρεσιών τους σύμφωνα με αυτές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ