Market

Samsung: Συνδεδεμένη Ζωή με την τεχνολογία SmartThings

Η εταιρεία συνεχίζει να διαμορφώνει το μέλλον του IoT παρουσιάζοντας καινοτόμα προϊόντα με ενσωματωμένες λειτουργίες SmartThings Hub

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Samsung ενσωματώνει την τεχνολογία SmartThings στις συσκευές της
Η Samsung επιταχύνει την Συνδεδεμένη Ζωή ενσωματώνοντας την τεχνολογία SmartThings στις συσκευές της

Η Samsung επιταχύνει τη Συνδεδεμένη Ζωή ενσωματώνοντας την τεχνολογία SmartThings στις συσκευές της.

Η Samsung Electronics Ltd., Co. αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ενσωμάτωση του λογισμικού SmartThings Hub σε επιλεγμένα μοντέλα Samsung smart TVs, Smart Monitors και ψυγεία Family Hub. Η Samsung SmartThings αποτελεί την κορυφαία τεχνολογία που διευκολύνει τη συνδεδεμένη ζωή και διαμορφώνει το μέλλον του Internet of Things (IoT). Στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης CES 2022, η Samsung ανακοίνωσε πως το λογισμικό SmartThings Hub θα προσφέρει απρόσκοπτη συνδεσιμότητα και έλεγχο των συσκευών Samsung. Οι νέοι τρόποι συνδεδεμένης ζωής της Samsung γίνονται διαθέσιμοι για δεκάδες εκατομμύρια σπίτια και οι καταναλωτές μπορούν εύκολα πλέον να μετατρέψουν το σπίτι τους σε ένα έξυπνο σπίτι.

Οι καταναλωτές είναι πιο πρόθυμοι από ποτέ να ενσωματώσουν τις συνδεδεμένες εμπειρίες στα σπίτια τους, συντελώντας στη ραγδαία ανάπτυξη και τη μαζική υιοθέτηση αυτής της τεχνολογίας από τη βιομηχανία. Σύμφωνα με την «Έρευνα για τις Τάσεις στη Συνδεσιμότητα και τα Κινητά» της Deloitte για το έτος 2021, τα νοικοκυριά των ΗΠΑ διαθέτουν κατά μέσο όρο 25 συνδεδεμένες συσκευές με τους χρήστες τους να δίνουν ολοένα και μεγαλύτερη προτεραιότητα στην ευκολία χρήσης, τη διαλειτουργικότητα και την εξοικονόμηση κόστους όταν λαμβάνουν μια απόφαση αγοράς.

«Μέχρι σήμερα, οι καταναλωτές βασίζονταν σε συγκεκριμένα κέντρα ελέγχου (hubs) για τη συνδεσιμότητα των συσκευών τους», δήλωσε ο Mark Benson, Επικεφαλής της ομάδας Samsung SmartThings Product and Engineering. «Με την ενσωμάτωση της τεχνολογίας SmartThings Hub σε επιλεγμένα προϊόντα της Samsung, ξεπερνάμε το εμπόδιο εισόδου και διευκολύνουμε τη διαδικασία συνδεσιμότητας, για να μπορούν οι καταναλωτές να δημιουργήσουν το συνδεδεμένο σπίτι των ονείρων τους».

Με δισεκατομμύρια συσκευές ήδη συμβατές με το πλούσιο οικοσύστημα συνεργατών του SmartThings και μελλοντική υποστήριξη για το Matter, το καινοτόμο πρότυπο διαλειτουργικότητας για έξυπνα σπίτια, το SmartThings βρίσκεται στο επίκεντρο της δημιουργίας μιας ενιαίας συνδεδεμένης οικιακής εμπειρίας.

Η ενσωμάτωση του SmartThings Hub δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις συσκευές Samsung τους, αξιοποιώντας διάφορα πρωτόκολλα έξυπνης οικιακής επικοινωνίας. Εκτός από το Matter, το ενσωματωμένο λογισμικό θα υποστηρίζει σύνδεση μέσω Wi-Fi ή Ethernet, κάτι που θα επιτρέψει την επικοινωνία μεταξύ ενός ευρύτερου φάσματος έξυπνων συσκευών. Ακόμη, η συνδεσιμότητα με συσκευές Zigbee θα είναι επίσης δυνατή μέσω ενός προαιρετικού αξεσουάρ USB.

«Η αποστολή του SmartThings είναι να δημιουργεί εμπειρίες που μπορούν να κάνουν τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη. Για να υλοποιήσουμε αυτήν την αποστολή, διπλασιάσαμε τη βελτίωση της τεχνολογίας SmartThings και αυτό είναι το επόμενο βήμα στο όραμα της Samsung για να είναι κάθε σπίτι συνδεδεμένο», δήλωσε ο Jaeyeon Jung, Αντιπρόεδρος της Samsung Electronics και επικεφαλής του SmartThings. «Με το εύρος του χαρτοφυλακίου της Samsung και την ανοιχτή, πολύπλευρη και ευέλικτη πλατφόρμα που προσφέρει το SmartThings, είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στην αυξανόμενη ζήτηση, που έχει δημιουργηθεί από την αρχή της πανδημίας, για συνδεδεμένες οικιακές συσκευές».

Οι δυνατότητες SmartThings Hub θα είναι διαθέσιμες σε επιλεγμένα προϊόντα της Samsung καθ' όλη τη διάρκεια του 2022. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το SmartThings, επισκεφτείτε το news.samsung.com/global/samsung-accelerates-connected-living-adoption-by-integrating-smartthings-technology-into-samsung-devices.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ