Market

Το γράμμα στον Άγιο Βασίλη γράφει: «HUAWEI MatePad 11»

6 πράγματα που θα αγαπήσετε στο HUAWEI MatePad 11 και γιατί είναι το τέλειο δώρο για κάθε ηλικία.

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το νέο ταμπλετ Matepad 11 της HUAWEI
© HUAWEI

Το νέο τάμπλετ HUAWEI MatePad 11συνδέεται με όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές. Αυτές τις γιορτές παίρνετε δώρο το πληκτρολόγιο που το μετατρέπει σε λάπτοπ.

Ο χρόνος κυλά αντίστροφα για το 2021. Έχουμε προσμονή για τη νέα χρονιά, θέτουμε τους στόχους μας και προσδοκούμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι σε όποιους τομείς θέλουμε να επιτύχουμε. Μπορεί και οι φετινές γιορτές να είναι διαφορετικές, ωστόσο μπορούμε να δώσουμε μια πολύ ευχάριστη νότα και να αλλάξουμε τη διάθεσή μας και των αγαπημένων μας, μέσα από μοναδικά δώρα. Και ποιος δεν θα ήθελε ένα καινούργιο τάμπλετ; Ανεξαρτήτως ηλικίας και αναγκών, το τάμπλετ είναι είναι χρήσιμο σε όλους μας. Εμείς, κάναμε τη βόλτα μας στην αγορά, συγκρίναμε τις επιλογές και καταλήξαμε στο αγαπημένο μας. 

Δεν είναι άλλο από το νέο τάμπλετ της MatePad 11 της HUAWEI, το οποίο καταφέρνει να συνδυάζει τα πάντα σε μία συσκευή με πολύ ωραίο design, λειτουργικότητα και βέβαια, μας λύνει τα χέρια τις φετινές γιορτές. Είναι το δώρο που θα λατρέψουν όλοι γιατί είναι χρήσιμο όλες τις ώρες της ημέρας χάρη στις πολλές, διαφορετικές και λειτουργίες του.

Το νέο ταμπλετ Matepad 11 της HUAWEI
© HUAWEI

Μικρά παιδιά, μαθητές, φοιτητές και οι μεγαλύτεροι βρίσκουν επιτέλους το gadget που ταιριάζει παντού και χωρίς εξαίρεση. Το νέο τάμπλετ της HUAWEI είναι σε θέση να καλύψει όλα τα θέλω και των πιο απαιτητικών με ένα τάμπλετ πολυεργαλείο. Είναι από τα πιο ολοκληρωμένα που μπορούμε να βρούμε στην αγορά και μας συνοδεύει σε όλες τις δραστηριότητες της ημέρας. Ένας μίνι ηλεκτρονικός υπολογιστής που όχι μόνο μας βοηθάει στις υποχρεώσεις αλλά και αποτελεί ταυτόχρονα το μέρος που θα απολαύσουμε τις χολιγουντιανές παραγωγές του Netflix μέσα στις γιορτές. 

Το νέο ταμπλετ Matepad 11 της HUAWEI
© HUAWEI

Το παν σε μία συσκευή αποτελεί το λειτουργικό σύστημα και το MatePad 11 διαθέτει ένα από τα καλύτερα διαθέσιμα. Το HarmonyOS μας βοήθα από το πόσο εύκολα κάνουμε τις καθημερινές δουλειές μας, μέχρι και στο πως απολαμβάνουμε τη μουσική ή μία ταινία. Εργασίες που μπορεί να μας έπαιρναν το διπλάσιο χρόνο, πλέον γίνονται απλά γρήγορα. Σημαντικό κομμάτι σε αυτό παίζει η πολύ καλά οργανωμένη επιφάνεια εργασίας, που δεν μπερδεύει ακόμα και εκείνους που δεν έχουν και την καλύτερη σχέση με την τεχνολογία. Ταυτόχρονα εξοικειωνόμαστε και με τα Service Widgets και διαθέτουμε όλες τις πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, χωρίς να είναι απαραίτητο να έχουμε ανοιχτές τις εφαρμογές. 

Στις φετινές γιορτές μπορεί να πάρεις ένα δώρο σε έναν νεαρό φίλο ή συγγενή σου, που λατρεύει τα βίντεο παιχνίδια. Το νέο τάμπλετ της HUAWEI αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές  για εκείνους που αγαπούν τα video games. Με το Refresh Rate 120 Hz παραδίδει τα καλύτερα, ρευστά γραφικά και παίζει στην εντέλεια όλες τις τελευταίες κυκλοφορίες. Τίποτα δεν συγκρίνεται με την ευτυχία που θα νιώσει το ανηψάκι σου όταν μπορέσει να παίξει το God of War στο MatePad 11 με τέλεια γραφικά. Επίσης με τη χρωματική παλέτα DCI - P3 οι εικόνες και τα βίντεο μοιάζουν να ζωντανεύουν μπροστά στην οθόνη μας. Το gadget της HUAWEI έχει σχεδιαστεί για να αποτελεί έναν ολοκληρωμένο σταθμό πολυμέσων, ενώ ελαχιστοποιεί την έκθεση στο μπλε φως και τις αναλαμπές, χωρίς τα μάτια μας να κουράζονται. Κάνοντας δικό μας το Mate Pad 11, παίρνουμε δώρο και το πληκτρολόγιο Magnetic Keyboard και μετατρέπουμε το τάμπλετ σε ένα μίνι λάπτοπ. 

Η αλλαγή παραστάσεων είναι και εκείνη που δίνει μεγαλύτερη έμπνευση ή όρεξη. Το MatePad 11 διαθέτει τη λειτουργία Multi - Screen Collaboration και το νέο τάμπλετ μπορεί να συνδεθεί με τον Ηλεκτρινικό Υπολογιστή.  Η λειτουργία Mirror μας αφήνει να συνεχίσουμε ό,τι κάναμε μέχρι εκείνη την ώρα από οποιόδηποτε σημείο θέλουμε. Η νέα καινοτομία Collaborate Mode φέρνει την ένωση του HarmonyOS 2 και των Windows. Πλέον τα usb καλώδια δεν μας χρειάζονται για να μεταφέρουμε αρχεία, κείμενα ή φωτογραφίες, καθώς με ένα απλό drag n drop όλη η μεταφορά γίνεται πολύ απλά. 

Το νέο ταμπλετ Matepad 11 της HUAWEI
© HUAWEI

Η μπαταρία σε μία συσκευή είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια και το MatePad 11 γίνεται ο καλύτερος φίλος μας ακόμα και έπειτα από 12 ώρες συνεχόμενης εργασίας. Η τεχνολογία προσαρμογής του αριθμού των καρέ μας διωχνει κάθε ανησυχία σχετικά με το αν θα ξεμείνουμε από μπαταρία στη μέση κάποιας δραστηριότητας. Μαζί του μπορούμε να βρούμε και τη γραφίδα Huawei M - Pencil (2ης γενιάς) η οποία καταγράφει κάθε απόχρωση της κίνησής μας με μηδενική καθυστέρηση 2ms4. 

Είναι το τέλειο δώρο για άλλους αλλά και για τον εαυτό σας. Θα σας φανεί τόσο χρήσιμο που δεν θα θέλετε να το αποχωριστείτε. Αποκτήστε το τώρα! 

Το magnetic keyboard δίδεται ως δώρο ως τις 31/12/2021 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ