Market

Ανακάλυψε την προσιτή πολυτέλεια μέσα από το HUAWEI nova 9

Καταπληκτικό design, απίστευτες δυνατότητες, super τιμή- Το ιδανικό δώρο για τις γιορτές!

woman_guest.jpg
Έφη Αλεξίου
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
HUAWEI nova 9 το νέο smartphone της HUAWEI
© HUAWEI

Nova 9-Το νέο smartphone από τη HUAWEI διαθέσιμο στην ελληνική αγορά.

Αν είστε από αυτούς που αφήνουν τα δώρα των Χριστουγέννων για την τελευταία στιγμή, δεν χρειάζεται να πάτε μακριά, ούτε να σπαταλήσετε ώρες στα μαγαζιά. Σας βρήκαμε το τέλειο δώρο που θα χαρίσει ένα τεράστιο χαμογελο στον παραλήπτη του. Ο λογος για το smartphone HUAWEI nova 9. Πρόκειται για ένα έξυπνο τηλέφωνο δυναμικό, κομψό, ανεξάρτητο και κατασκευασμένο έτσι ώστε να λειτουργεί ως πανίσχυρος προσωπικός βοηθός, ιδανικός για πολυάσχολους, σύγχρονους και δημιουργικούς ανθρώπους που παραμένουν δραστήριοι όλο το 24ωρο.

Η κάμερά του σας επιτρέπει να απαθανατίζετε τις αγαπημένες σας στιγμές, ακόμη και τη νύχτα. Όλοι θα πρέπει να έχουν την ευκαιρία να ζουν τη ζωή τους στο έπακρο και να είναι δραστήριοι και δυναμικοί, να μπορούν να κρατούν για πάντα τις όμορφες στιγμές που βιώνουν, ακόμη και στο λιγοστό φωτισμό της νύχτας. Το HUAWEI nova 9 με τις προηγμένες δυνατότητες το καθιστά αυτό δυνατό!

Χάρη στην τετραπλή κάμερα Ultra-Vision, η οποία περιλαμβάνει μία κύρια κάμερα 50MP RYYB Ultra-Vision, μία κάμερα εξαιρετικά ευρείας γωνίας 8MP, μία κάμερα βάθους 2MP και μία κάμερα μακροεντολής 4cm, ο χρήστης μπορεί να πετύχει επαγγελματική ποιότητα σε κάθε λήψη, είτε πρόκειται για πορτρέτο, είτε για πανοραμικές φωτογραφίες, είτε για αστικά τοπία, είτε για κοντινά πλάνα. Επιπλέον, με τη χρήση των νυχτερινών λειτουργιών όπως Extreme Night Shoot και Night Portrait, το nova 9 μπορεί να τραβήξει εξαιρετικής ποιότητας φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, φωτεινές μεν, χωρίς υπερέκθεση δε.

Για τις φορές που μια εικόνα δεν είναι αρκετή για να αποτυπώσει μια ξεχωριστή στιγμή,  το nova 9 παρέχει και προηγμένες δυνατότητες λήψης βίντεο 4K, όπως front/rear recording, AIS Video Stabilization, και Night Selfie Video. Επομένως, το nova 9 μπορεί να απαθανατίζει τις πιο όμορφες στιγμές, τόσο σε φωτογραφία όσο και σε βίντεο και εσείς να παραμένετε δραστήριοι όλο το 24ωρο, γνωρίζοντας ότι δεν θα χάσετε ποτέ ευκαιρία για φωτογραφία!

Σύγχρονο design με στυλ

Σήμερα κανείς δεν πηγαίνει κάπου χωρίς το κινητό του και τα smartphones αποτελούν πλέον σημαντικό μέρος του προσωπικού στυλ. Το HUAWEI nova 9 με τον εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό του, σε δύο χρωματικές παραλλαγές -Starry Blue και Black- είναι ένα κομψό αξεσουάρ που συμπληρώνει το στυλ των χρηστών. Παρόλο που το nova 9 διαθέτει μεγάλη μπαταρία και οθόνη, παραμένει εξαιρετικά ελαφρύ και εύχρηστο, με πάχος μόλις 7,77 χιλιοστά και βάρος περίπου 175 γραμμάρια. Το HUAWEI nova 9 είναι κομψό και σας επιτρέπει να αναδείξετε την αισθητική σας, χάρη στα έντονα χρώματα και τον εντυπωσιακό σχεδιασμό του.

Μπαταρία που διαρκεί

Καθώς στην εποχή μας βρισκόμαστε συνεχώς στο τρέξιμο, έχουμε και την απαίτηση από τις συσκευές να συμβαδίζουν με τον ρυθμό ζωής μας. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι ίσως η μεγαλύτερη ανησυχία όσων περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας εκτός σπιτιού. Το HUAWEI nova 9 διαθέτει μονοπύρηνη μπαταρία τριών ηλεκτροδίων στα 4300mAh, για να παρέχει υποστήριξη όλη την ημέρα, διατηρώντας τη συνολική συσκευή μικρή και ελαφριά. Χρειάζονται μόνο 15 λεπτά για να φορτιστεί στο 53% και 38 λεπτά για να φορτιστεί πλήρως, χάρη στην υποστήριξη 66W HUAWEI SuperCharge. Με το nova 9 η φόρτιση θα είναι ευκολότερη από ποτέ και δεν θα χρειαστεί να ματαιώσετε ή να αλλάξετε τα σχέδιά σας επειδή μείνατε από μπαταρία.

Μέσα από το HUAWEI nova 9 μπορείτε να ανακαλύψετε και τον μοναδικό κόσμο του AppGallery και να δείτε πόσο εύκολα και γρήγορα μπορείτε να βρείτε τις αγαπημένες σας εφαρμογές. Το AppGallery αποτελεί πλέον ένα από τα τρία κορυφαία καταστήματα εφαρμογών, με, καθημερινά, 560 εκατομύρια ενεργούς χρήστες, παγκοσμίως, που διασφαλίζει την ιδιωτικότητα και ασφάλεια των χρηστών, ενώ παρέχει ποικιλία διεθνών και τοπικών εφαρμογών. Το AppGallery έχει επικεντρώσει τις προσπάθειές του στη συνεργασία με προγραμματιστές τόσο σε παγκόσμια όσο και σε τοπική κλίμακα, για να παρέχει τις πιο χρήσιμες εφαρμογές στους χρήστες. Στην Ελλάδα, διαθέτει τις εφαρμογές όλων των κύριων καθημερινών δραστηριοτήτων, όπως για παράδειγμα τράπεζες, παρόχους κινητής τηλεφωνίας, αλυσίδες παραγγελίας φαγητού, διασκέδαση, και λειτουργίες με σύστημα πληρωμών, όπως το ”My Alpha Wallet”. Επίσης, στο κομμάτι των πληρωμών το AppGallery διαθέτει διεθνή εφαρμογές NFC πληρωμών και mobile banking, όπως την Curve και Revolut.
Όσο η πλατφόρμα αναπτύσσεται, οι χρήστες μπορούν να κατεβάζουν τις εφαρμογές που δεν διατίθενται ακόμα μέσω AppGallery χρησιμοποιώντας το Petal Search, το οποίο διατίθεται μέσω του AppGallery και είναι απόλυτα ασφαλές για τον χρήστη, σέβεται την ιδιωτικότητά του και δεν εκθέτει τη συσκευή σε κακόβουλο λογισμικό. Τέλος, μια επίσκεψη στη σελίδα του AppsOnHMS θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας!

Ένα smartphone για εσάς- 'Ένα τέλειο δώρο Χριστουγέννων για τους αγαπημένους σας!

HUAWEI nova 9 το νέο smartphone της HUAWEI
© HUAWEI


Το HUAWEI nova 9 είναι ένα smartphone που θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας και θα σας υποστηρίξει σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς σας. Μπορείτε πάντα να βασίζεστε στην αξιόπιστη μπαταρία και την ισχυρή του απόδοση και να είστε σίγουροι ότι ανεξαρτήτως συνθηκών φωτισμού, μπορείτε πάντα να τραβήξετε μια υπέροχη φωτογραφία ή ένα εκπληκτικό βίντεο. Τέλος, το nova θα δώσει έμφαση στο στυλ σας και θα χαίρεστε να το κρατάτε στα χέρια σας! Αν ακόμα δεν έχετε διαλέξει δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τότε το HUAWEI nova 9 είναι η τέλεια επιλογή. 

Για περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ