Market

Johnnie Walker Keep Walking Together Tour με τους Sworr

Με το μήνυμα “Keep Walking Together” το Johnnie Walker στηρίζει νέους ανερχόμενους καλλιτέχνες και μπάντες για την επιστροφή τους στις live εμφανίσεις.

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Johnnie Walker Keep Walking Together Tour  με τους Sworr

Τρίτη 07/12 οι Sworr. ανεβαίνουν στη σκηνή του Faust Bar Theatre Arts για ένα μοναδικό live session

Το Johnnie Walker Keep Walking Together Tour, την Τρίτη 07 Δεκεμβρίου κάνει στάση στο Faust Bar Theatre Arts, στο κέντρο της Αθήνας με τους Sworr. να ετοιμάζονται για ένα ανατρεπτικό electronica live session. Μαζί με τις μουσικές των Sworr., όσοι παρευρεθούν σε αυτό το exclusive live θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα γευστικά Johnnie Walker Highball Cocktail, Johnnie & Ginger και Johnnie & Lemon.

Το ηλεκτρονικό τρίο, των Γιάννη, Θανάση και Robin, ξεκίνησε το μουσικό του ταξίδι από την Πάτρα, την πόλη όπου και δημιουργήθηκαν οι Sworr.. Έχουν χαρακτηριστεί δικαίως ως ένα από τα πλέον υποσχόμενα νέα ελληνικά συγκροτήματα, με κάθε νέα δουλειά τους να λαμβάνει εξαιρετικές κριτικές και κάθε live εμφάνισή τους sold out. Οι Sworr. έχουν επανέρθει δυναμικά με την κυκλοφορία νέων κομματιών, αυξάνοντας την προσμονή για το επερχόμενο δεύτερο album τους, που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2022.

Το Johnnie Walker μας προσκαλεί να στηρίξουμε έμπρακτα τη live μουσική και να διασκεδάσουμε δίπλα σε αγαπημένους μας, πάντα με ασφάλεια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ