Market

modeco: Με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της στην Έκθεση ‘Hotelia’

Η Διεθνής Έκθεσης Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού πραγματοποιήθηκε από τις 12 – 14 Νοεμβρίου 2021.

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
modeco: Με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της στην Έκθεση ‘Hotelia’

Η modeco παρουσίασε την πλήρη συλλογή επίπλωσης που διαθέτει για ξενοδοχεία, βίλες, διαμερίσματα και δωμάτια.

Με μεγάλη επιτυχία, παρά τις αντίξοες συνθήκες, ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της modeco στη Διεθνή Έκθεση Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού ‘Hotelia’ στη Θεσσαλονίκη, που επέστρεψε δυναμικά και πραγματοποιήθηκε από τις 12 – 14 Νοεμβρίου 2021 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Η modeco παρουσίασε στο εξειδικευμένο της περίπτερο την πλήρη συλλογή επίπλωσης που διαθέτει για ξενοδοχεία, βίλες, διαμερίσματα και δωμάτια. Οι επισκέπτες θαύμασαν από κοντά τις ολοκληρωμένες προτάσεις επίπλωσης με προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και ιδιαίτερης αισθητικής, ενώ παράλληλα είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τα έμπειρα στελέχη της modeco για τις εξειδικευμένες ανάγκες επίπλωσης του χώρου τους.

img-4f9a3fd0f07ea3024fa01d42693acd4b-v.jpg

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, απονεμήθηκε στην εταιρία τιμητικό βραβείο για την πολυετή στήριξη και τη συμμετοχή στην Hotelia, το οποίο και παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της modeco, κος Πασχόπουλος Ευάγγελος από τον κο Ποζρικίδη Κυριάκο, Διευθύνων Σύμβουλο της Helexpo και την κα ΝικολαΐδουΤόνια, Project Manager της Hotelia.  

dsc_6192.jpg

Η modeco που έχει μία ιστορία και εμπειρία 40 χρόνων ποιότητας στο έπιπλο, εκτός από την πλήρη συλλογή επίπλωσης για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, γραφεία και επαγγελματικούς χώρους, κατέχει ηγετική θέση στο χώρο του Παιδικού & Νεανικού Επίπλου και προτάσεις για όλο το σπίτι, με ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων λιανικής.

img-da1d019705f2cab923d45b8fb0dfae61-v.jpg

Παράγει έπιπλα κορυφαίου σχεδιασμού και λειτουργικότητας, που προβάλλουν την αξία του χώρου σας, κατασκευασμένα αποκλειστικά στην Ελλάδα στο εργοστάσιο της modeco.

Με το σχεδιαστικό πρόγραμμα 3D απεικόνισης και τη μοναδική εξυπηρέτηση των άριστα εκπαιδευμένων στελεχών της, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε επιχείρηση και ιδιώτη.  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ