Market

Vans: “Together Makes It Better”

Το αυθεντικό action sports brand, έντονος υποστηρικτής της δημιουργικής έκφρασης...

115151-718269.jpg
Market News
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Vans μας φέρνει κοντά για να δώσει ζωή στις τοπικές κοινότητες

Η Vans, αναγνωρίζοντας τη νέα πραγματικότητα, δωρίζει περισσότερο από 1 εκατομμύριο δολάρια σε 16 φιλανθρωπικές οργανώσεις ανά τον κόσμο.

Μετά από έναν χρόνο παγκόσμιας απομόνωσης και αποξένωσης από τις τοπικές κοινωνίες, το αίσθημα της «κοινότητας» έχει πληγεί. Η Vans, αναγνωρίζοντας αυτή τη νέα πραγματικότητα, δωρίζει περισσότερο από 1 εκατομμύριο δολάρια σε 16 φιλανθρωπικές οργανώσεις ανά τον κόσμο, που ενισχύουν την αποστολή και τη φιλοσοφία του brand να φέρει κοντά τους ανθρώπους, με το σλόγκαν “Together Makes It Better”.

Η Vans, ως αυθεντικό action sports brand και έντονος υποστηρικτής της δημιουργικής έκφρασης, φέρνει ξανά κοντά την ευρύτερη οικογένεια της Vans και δίνει ξανά ζωή στις τοπικές κοινότητες παγκοσμίως, με αφορμή τη φετινή Vans Checkerboard Day στις 18 Νοεμβρίου 2021.

Αυτή τη χρονιά θα συνεργαστεί με το DoSomething.org, έναν παγκόσμιο μη-κερδοσκοπικό οργανισμό που καλεί τους νέους να αναλάβουν δράση μέσα από ενέργειες σε τοπικό επίπεδο αλλά και digital περιβάλλον. Στόχος των δράσεων είναι να αποκτήσουν και πάλι ζωή οι δημόσιοι χώροι των πόλεών τους και να έχουν ξανά τον ζωηρό, inclusive χαρακτήρα τους, μέσα από την τέχνη και τον πολιτισμό.

«Σύμφωνα με έρευνες, η τέχνη και η δημιουργική έκφραση όχι μόνο ωφελούν την ακαδημαϊκή, σωματική και ψυχική υγεία ατομικά, αλλά μπορούν να βελτιώσουν συνολικά, ολόκληρες κοινότητες, όταν βρίσκουν εφαρμογή σε δημόσια κλίμακα», δήλωσε ο Doug Palladini, Vans Global Brand President.

«Πολλοί από τους δημόσιους χώρους μας έχουν παραμεληθεί κάπως από τον Μάρτιο του 2020, εξαιτίας της πανδημίας. Ως brand που πιστεύει βαθιά στη δύναμη της δημιουργικότητας, ενθαρρύνουμε όλους τους φίλους της Vans να συμμετάσχουν μαζί μας στο φετινό Vans Checkerboard Day και να γίνουν μέρος αυτού του θεσμού, μέσα από δραστηριότητες και πρωτοβουλίες, που δείχνουν τη σημασία της δημιουργικότητας για την πραγματική αναζωογόνηση των κοινοτήτων μας».

Αυτή είναι η μεγαλύτερη πρωτοβουλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα στην ιστορία της Vans, που προσφέρει συνολικά 1 εκατομμύριο δολάρια, για να υποστηρίξει 16 φιλανθρωπικά ιδρύματα παγκοσμίως. Κοινός τους στόχος η αναζωογόνηση των δημόσιων χώρων μέσω προγραμμάτων τέχνης, αθλητισμού, πολιτισμού και κοινωνικού αντίκτυπου. Κάθε ένα από τα ιδρύματα θα λάβει 50.000 δολάρια από το The Vans Checkerboard Fund at Tides Foundation για να συνεχίσει απερίσπαστα την αποστολή του. Επιπλέον, το DoSomething.org -ως παγκόσμιος συνεργάτης του 2021 και συνεχίζοντας να ενθαρρύνει νέους ανθρώπους να αναλάβουν δράσεις για την κοινότητά τους- θα λάβει 250.000 δολάρια, με 25.000 από αυτά να αξιοποιούνται άμεσα σε υποτροφίες για νέους.

Τα ιδρύματα που θα επωφεληθούν φέτος είναι:
GoodPush, Groundswell, Sustainable Coastlines Hawaii, Colectivo Tomate, Nations Skate Youth, Dignity for Children, Another Way of Seeing, ArtDream, Skateboard Academy, Hackney Bumps, Juju Surf Club, Indigo Youth Movement, Girls in Film, Jukebox Collective and The Hub.

«Η ενδυνάμωση των τοπικών κοινοτήτων μέσω της δημιουργικότητας είναι μια αξία που μοιράζονται και τα 5 εκατομμύρια μέλη της Vans και της DoSomething», δήλωσε ο DeNora Getachew, Διευθύνων Σύμβουλος του DoSomething.org.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Vans και τα μέλη μας θα συναντηθούν με κοινότητες σε όλο τον κόσμο για τη Vans Checkerboard Day. Η γενναιόδωρη δωρεά της VANS θα προσφέρει σε πολλούς νέους υποτροφίες, καλύπτοντας το κόστος του κολεγίου, του πανεπιστημίου ή κάποιου επαγγελματικού τους προγράμματος. Επίσης, τα χρήματα αυτά θα τροφοδοτήσουν το hub εθελοντισμού της DoSomething, μέσω του οποίου οι νέοι αναλαμβάνουν δράση για κοινωνικά ζητήματα -σημαντικά για τον εαυτό τους και την κοινότητά τους».

Στο διάστημα μέχρι και τις 18 Νοεμβρίου, η Vans έχει καλέσει τους φίλους της από όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν σε μια σειρά από πρωτοβουλίες, γύρω από την κοινοτική δράση.

Οι πρωτοβουλίες αυτές περιλαμβάνουν:

  • Το Vans.eu/checkerboardday σε συνεργασία με το DoSomething.org, ενημερώνουν αναλυτικά όλους όσοι θέλουν να ακολουθήσουν τις τοπικές ενέργειες ή να συμμετάσχουν σε μια από τις πολλές digital ενέργειες.
  • Στο TikTok Challenge #VansCheckerboardDay αναδεικνύονται από σπουδαίες κοινοτικές δράσεις και ιδέες μέχρι και video από επιλεγμένους Vans ambassadors, που εξηγούν τι σημαίνει η παραπάνω πρωτοβουλία και η δημιουργικότητα για τους ίδιους.
  • Εκτός από την υποστήριξη της Vans, ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων, δυνατότητα να υποστηρίξουν τα 15 φιλανθρωπικά ιδρύματα έχουν και οι fans της Vans σε όλο τον κόσμο. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω της εφαρμογής Vans Family, με μια χρηματική δωρεά ως αντάλλαγμα για loyalty points. Το 100% των εσόδων θα διατεθούν στο The Vans Checkerboard Fund at Tides Foundation.

Από τη δημιουργία του το 2019, ο θεσμός της Vans Checkerboard Day έχει συμβάλει στη συγκέντρωση περισσότερων από 2 εκατομμυρίων δολαρίων για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο, υποστηρίζοντας τη δημιουργικότητα, την ψυχική ευεξία και την κοινωνική συμμετοχή.

Η Vans Checkerboard Day επιστρέφει κάθε χρόνο για να γιορτάσει τη δημιουργική έκφραση παγκοσμίως και να καλέσει τους φορείς, τη μεγάλη οικογένεια της Vans και τους καταναλωτές παγκοσμίως να γίνουν ένα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να ανακαλύψουν πόσο σημαντική είναι η δημιουργικότητα, καθώς και η υποστήριξη των φιλανθρωπικών οργανώσεων που εστιάζουν σε αυτή.

Επισκεφτείτε το Vans.eu/checkerboardday για να ανακαλύψετε events στην περιοχή σας, τρόπους συμμετοχής σε online εκδηλώσεις και δραστηριότητες ή για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις φιλανθρωπικές οργανώσεις που συμμετέχουν και να κάνετε τη δική σας δωρεά.

Οι fans του brand μπορούν επίσης να ακολουθήσουν τη Vans σε όλα τα social media και να συμμετάσχουν στο TikTok challenge #VansCheckerboardDay.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ